Bokájánál fogfa fellógatta, majd levágta és megette randipartnere heréit a kannibál férfi – 18+

Bokájánál fogfa fellógatta, majd levágta és megette randipartnere heréit a kannibál férfi – 18+

A 25 éves, fodrászként dolgozó Kevin Bacon (aki csupán névrokonságban áll a híres színésszel) egy randiappon keresztül ismerte meg későbbi gyilkosát: a nála kétszer idősebb, Michiganben élő Mark Latunskit.

A két férfi először Latunski lakásán találkozott, 2019. december 24-én. Bacon szobatársa pár órával később kapott egy üzenetet a fiútól, hogy jól érzik magukat, és még marad egy darabig – azonban könnyen lehet, hogy ekkora a fiú már halott volt, az üzenetet pedig a gyilkosa írta.

Kevin Bacon megcsonkított holttestére nem sokkal eltűnése után Latunski lakásában találtak rá © police

A hatóságokat végül a Bacon családja értesítette, miután a fiatal másnap nem jelent meg a családi ünnepi reggelin.

Kevin Bacon holttestére nem sokkal eltűnése után Latunski lakásában találtak rá:

fejjel lefelé, a bokájánál fellógatva a ház tetőgerendáján.

Az akkor 50 éves Latunski a rendőröknek kertelés nélkül bevallotta:

először hátba szúrta randipartnerét, majd elvágta a torkát. Ezt követően felkötötte, majd levágta a heréit, amiket később megevett.

Indítékára a mai napig nem derült fény, ám az igazságügyi elmeorvosi szakvélemény szerint a férfi nem beszámítható. Korábban súlyos depresszióval és paranoid skizofréniával is diagnosztizálták.

Mark Latunski először hátba szúrta randipartnerét, majd elvágta a torkát © police

– Azt hiszi magáról, hogy ő valaki más, mint aki. Királyi leszármazottnak tartja magát egy bizonyos walesi Tomas nemzettségből. Többször beszéltünk vele, és olyan lehetetlen történeteket ad elő, amikről ő maga valóban elhiszi, hogy úgy van – nyilatkozta a gyilkos ügyvédje, Doug Corwin.

Hosszú hónapokig úgy tűnt, hogy Latunski mentális állapota miatt nem lesz képes elhagyni a pszichiátriát és a bíróság előtt megjelenni. Hétfőn azonban mégis sikerült a vádlottak padjára állítani, így kezdetét vehette a hosszadalmas tárgyalássorozat.

Ez is érdekelheti!

Két másik ember ölte meg a barátnőm, én csak megettem – vallotta a kannibál – 18+

Megéhezett italozás közben, erre kivégezte a barátnőjét és megsütötte a lábait - 18+

Mark Latunskit különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel, holttest megcsonkításával, valamint kannibalizmussal vádolják. Büntetésének mértéket egyelőre azonban nehéz lenne találgatni, minden azon múlik, hogy a bíróság mennyire találja úgy, hogy beszámítható volt, amikor a horrorisztikus gyilkosságot elkövette.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors