Barátai feledtetik a börtönt VV Fanni elrablójával

Ismerősei rendszeresen látogatják a gyanúsítottat.

Ismerősei rendszeresen látogatják a gyanúsítottat.

Két hete házi őrizetben van a VV Fanni elrablásával gyanúsított B. László. A férfi az előzetes letartóztatásából való szabadulása után másnap, nagybátyján, dr. Brodmann Péter ügyvéden keresztül egyedül lapunknak üzente meg, hogy végtelen a boldogsága, amiért kiengedték. Úgy gondolja, hogy végre tisztulni látszik a kép róla, de a szabadság érzése egyelőre még feldolgozhatatlan számára.

Szabadulásakor a Bors B. László lakóhelyére, Dunaújvárosba látogatott, ahol munkatársaink a nagymamájával találkoztak. A jó kedélyű, idős asszony pedig elárulta, a család már nagyon várta haza – ahogy ők nevezik – Lacit, és nagyon várják azt is, hogy végre kiderüljön, szerettük igazat mond.

B. Lászlót támogatja a családja, hisznek neki, és már nagyon várták, hogy hazatérjen. A házi őrizetben nyomkövetőt is visel, és a rendőrség váratlan időpontokban ellenőrzi

Az ügyet azonban úgy tudjuk, csak novemberben fogják lezárni, így B. László sorsa addig még kétséges. A nyomkövetővel és házi őrizettel azonban most ismét belekóstolhatott a szabadság ízébe, és lapunk megtudta, hogy csakúgy lubickol családja szeretetében, akik a végsőkig kitartanak mellette.

– Azt fontos elmondanom, hogy egyetlen percig sem gondolta sem a család, sem a barátok, hogy László megcsinálta azt, amivel gyanúsítják. De azt sem kérdőjeleztük meg, hogy elvitte az ájult nőt, ami egy buta döntés volt. Ettől füg­getlenül a család és a barátok is elejé­től kezdve egy emberként állnak mellet­te, és természetesen most, hogy újra szerettei körében lehet, mindennél jobban élvezi a velük töltött időt – fogalmazott a Borsnak dr. Brodmann, aki elárulta, unoköccsének mára ismét van saját telefonja is.

Fanni 2017 novemberében tűnt el, testét azóta sem találták meg © Móricz István

– A rendőrség még a nyomozás kezdetén lefoglalta a mobilját, így most a családja vett neki egy másikat, és már hívott is, hogy ezt elújságolja. Hallom a hangján, hogy örül, de azért ne felejtsük el, hogy ez még egy kötött szabadság. Igazán jól majd akkor fogja magát érezni, ha a lakáson kívül is szabadon mozoghat – tette hozzá az ügyvéd nagybácsi. A szigorú házi őrizet szabályai szerint ugyanis a gyanúsítottnak a nap 24 órájában otthon kell lennie, még egy órára sem hagyhatja el a lakást, maximum ablakon keresztül szagolhat egy kis friss levegőt. Mindezt pedig a nyomkövető és a bíróság is felügyeli, rendszertelen időpontokban ugyanis ellenőrzik, hogy valóban az otthonában tartózkodik-e.

Mint tudott, 2017 novemberében nyoma veszett az RTL Klub valóságshow-jából megismert Novozánszki Fanninak, akiről december 4-én tragikus hírt közölt a rendőrség, miszerint 99%, hogy már nincs életben. Az ügy egyetlen gyanúsítottja azóta is a dunaújvárosi kajakos, B. László, aki bűnrészességét – miszerint a lakásából a mélygarázsba cipelte, majd egy bérelt autóba tuszkolta az ájult lányt – első perctől elismerte, de a gyilkosságot azóta is tagadja. Továbbra is azt vallja, hogy a Duna-parti luxusapartmanháztól 800 méterre két ismeretlen férfinak átadta Fannit.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors