Aktuális

34 év után tudták meg: nem a saját gyereküket nevelték fel

Bors

Létrehozva: 2017.02.09.

Ön mit tenne, ha gyermekéről hosszú évek után derülne ki, hogy nem is a sajátja? És gyermekként hogy dolgozná fel, hogy akit anyjának hitt, nem is az valójában?

Két nő 34 év után tudta meg, hogy nem a biológiai anyja nevelte fel őket - írja  a Siberian Times. Mindkettőjük anyja 1983 január 21-én adott életet a lányuknak, és ha ez nem lenne elég, ugyanaz volt a családnevük is. A két kurumkani asszony családjáról pletykáltak a szomszédok, hiszen a lányaik nem igen hasonlítottak a szüleikre. A két lány egyébként távol egymástól nőtt fel. 20 éves korukban azonban viszonylag közel laktak egymáshoz. 

Az egyik lányt, Yulia Tsyrenova-Bazarovát 2003-ban sokkolta először egy idegen ebben a témában. “Egy nő odajött hozzám, és azt mondta, úgy nézek ki mintha Lyubov és férje, Dashi gyereke lennék” - mesélte. “Megdöbbentem.” A lány otthon elmesélte az anyjának mi történt, mire az anyja, Alisa, megnyugtatta azzal, hogy ő volt az egyetlen aznap reggel, aki szült a kórházban, így biztos nem cserélték el. Ezt követően jó ideig nem is beszéltek a történetekről. 

De a pletyka nem állt meg, Alisának a barátai mondták, hogy van egy nő, aki úgy néz ki mint ő fiatalkorában. Dugarma Tsyrenova - a másik lány - bőre mindig is nagyon fehér volt, a szeme zöld, a haja vöröses, amelyet úgy magyarázott meg a család magának, hogy a gyerek a nagyanyjára hasonlít. Mikor Alisa megtudta, kit gondolnak a lányának, rájött, hogy az ő apjának a rokonaira hasonlít az akkor már fiatal nő. 

A két anya, Alisa és Lyubov Tsyrenova hét évvel ezelőtt úgy döntött, leülnek egymással beszélni és tisztázzák a dolgokat. Megbeszélték, hogy valószínű bolondság a pletyka, majd 2013-ban súlyosan megbetegedett Alisa. Ekkor döntött úgy, hogy egy DNS vizsgálattal mégiscsak kizárná a dolgot, azonban akkor a biológiai lánya nem járult hozzá a mintavételhez. Yuliának azonban volt bátorsága és belement a vizsgálatba. 

Ki is derült, hogy Yulia anyja valójában nem Alisa. “Különböző érzések kerítettek a hatalmukba, amikor kiderült az igazság. Teljesen ledöbbentett, hogy az anyám, nem az anyám. Másrészt viszont az anyám, hiszen az volt és mindig az is lesz. Ő az egyik legjobb ember a világon” - mondta Yulia. 

Ezt követően a másik család is kötélnek állt, és kiderült, hogy bizony annak idején elcserélték a gyerekeket. Mindkét lány tisztességes családban nőtt fel, és függetlenül attól, hogy ki nevelte fel a lányokat, mindegyik abban volt tehetséges, amelyben a valódi szüleik. A lányok és az anyák a Yulia és Dugarma születésnapján találkoztak. és meglepően őszintén beszéltek arról, hogy milyen érzéseik vannak egymás iránt és lelkileg miken mentek keresztül.

Mint kiderült, Dugarma valóban reggel született, Yulia viszont délután. “Ebben nem az a dráma, hogy kinek volt anyagilag jobb élete, ebben nem ez a kérdés, nem ez az érdekes, hanem az, hogy mi meg voltunk fosztva attól a lehetőségtől, hogy a saját gyerekünket neveljük fel” - mondta Alisa. 

Lyubov Tsyrenova pedig elmondta, hogy nagyon nehéznek érzi, amin átmegy, és nagyon sajnálja, hogy a lányának nem tudta megadni, amit szeretett volna. “És hogy fogunk tovább élni? Együtt neveljük a gyerekeinket, az unokáinkat, mindketten a lányaim valójában, ezért” - tette hozzá. 

Yulia Tsyrenova szerint mivel ők már nem babák, van életük, sorsuk, gyerekük, nem fognak minden kidobni, hanem egyszerűen nagyobb lesz a családjuk. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183357_auto_resized.jpg
origo.hu

Félelmetes katonai szövetség jött létre a NATO ellen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27760_resized.jpg?avcount=1714869611
origo.hu

Olaszország válaszolt Macron őrült, világháborús tervére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189212_auto_resized.jpg
borsonline.hu

1,9 milliárd Ft: itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185977_auto_resized.jpg
vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179298_auto_resized.jpg
life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27761_resized.jpg?avcount=1714869611
origo.hu

Áttetsző felsőben mutogatja hatalmas melleit Metzker Viki - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188229_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 5.: a Rák meghatódik, a Skorpió nagy hatással van valakire

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most már publikus: közös fotóval derült ki, mi van a Házasság első látásra két szereplője között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189299_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt a volt űrhajós: hátborzongató, amit a földönkívüliekről mondott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189467_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Súlyos baleset történt a Richter Cirkuszban, a történtek teljesen letaglóztak mindenkit

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/jYzQnlT5kfMdaT8HvXv18gJsDkRhi_aJqGvrIQM7dWc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzljNjc2YTBjMjBhNTRhYWY4ZTcwMzc2YjY4ZDBkYWI4.jpg
Gyász

Tragikus hírt közöltek a budapesti buszbalesethez riasztott mentősök - helyszíni fotók

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/Mp2G0ZAAwJ9ywBpZT0y7OMuLpw5qnbql6dZnPntVW2U/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q3MjI1MzJhMjYzOTRhMDQ4NDk0MDQ4MDg1ZjcyYTAy.jpg
Szerencsejáték

Hoppá! Mégis született telitalálat, és egy magyar rengeteg pénzt nyert