Eltűnt

Nagy a baj: két kisgyereknek veszett nyoma, szüleik nem akarták gyermekotthonba adni őket

Bors

Létrehozva: 2024.06.11.

A rendőrség szerint valószínű, hogy a gyerekeket a szüleik külföldre vitték.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást indított két gyermek eltűnése kapcsán. A 9 éves bátaszéki kisfiút, S. Kevint  a szüleinek gyermekotthonba kellett volna vinnie március 6-án, de erre nem került sor, a gyermek és a szülők is feltehetően külföldre távoztak. 

A kisfiú normál testalkatú, fekete hajú, barna szemű – írja a police.hu, ahol kép is megtekinthető róla. Azt nem tudni, hogy milyen ruha volt rajta az eltűnésekor. 

Vélhetően másik gyermeküket is külföldre vitték a szülők, a police.hu oldala szerint ugyanis S. Vanesszát is eltűntként keresik. A 11 éves bátaszéki kislánynak szintén március 6-án veszett nyoma, a szülei őt sem vitték gyermekotthonba. Vanessza normál testalkatú, fekete hosszú hajú, barna szemű kislány. Azt nem tudni, hogy milyen ruha volt rajtuk az eltűnésükkor. 

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tud valamit a gyerekek hollétéről, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívón.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek