Félelem

"Az egész életem tönkrement!" - Megszólalt a sülysápi horrorbalesetet túlélő fiatal futárlány

Kóré Károly

Létrehozva: 2024.04.18.

Képtelen eredeti szakmájában dolgozni a kis híján halálos közlekedési balesetet szenvedő fiatal nő. Krisztina a Borsnak mesélte el szörnyű történetét.

Képtelen futárként dolgozni az a fiatal lány, aki 2021 júliusában szenvedett kis híján halálos autóbalesetet Kóka és Sülysáp között. Ládi Krisztina akkor mindössze 21 éves volt, de már tapasztalt sofőrnek számított, hiszen több cégnél is megbecsült ételkiszállítóként tevékenykedett. 

Krisztina élete megváltozott a balest óta Fotó: Olvasói

Mint arról a Bors beszámolt, Krisztina a barátaival töltött néhány napot a Balaton-parton, de a nyaralásnak hirtelen véget kellett vetnie, hiszen munkára hívták egy dányi étterembe. A lány ezért engedelmesen autóba ült, és elindult. 

A mögötte közlekedő kocsit az egyik barátja vezette, mert megbeszélték, hogy elkíséri. Ennek csupán azért van jelentősége, mert a kedves ismerős így mindent látott a balesetből. Már Kóka és Sülysáp között haladtak, amikor Krisztina megkísérelt megelőzni egy gépkocsit.

Az előttem levő autó szerintem, szándékosan behúzta elém a kormányt. Ezzel rám hozta a frászt, de még volt annyi lélekjelenlétem, hogy az ütközés elkerülése érdekében én is hirtelen balra irányítsam a kocsimat 

– mondta a baleset után Krisztina a Borsnak. Az érintett útszakaszt nem sokkal a történtek előtt újították fel. Friss aszfaltot öntöttek le, az úttest mellett pedig fehér murvát szórtak szét. Krisztina kocsija elkapta a kőzúzalékot, amitől megcsúszott, majd többször megpördült. A csodával határos módon a lány túlélte a balesetet. Csupán az arca sérült komolyabban.

Többen is odasiettek hozzám segíteni, de egyszerűen nem látták, hogy még a kocsiban ülök, vagy már alatta fekszem. Az utóbbi volt az igaz. Azt sosem felejtem el, hogy két lány beszélt hozzám, és ők tartották a fejemet, nehogy elvérezzek!

 Örökre hálás leszek a sülysápi és kókai önkéntes tűzoltóknak isemlékezett vissza Kriszti.

Krisztina egyébként jól ismerte a baleset említett résztvevőjét, ugyanis az illető korábban megpróbált a lánynak udvarolni – sikertelenül.

A lány arca súlyosan mesérült a balesetben  Fotó: Olvasói

A Bors kíváncsi volt rá, hogyan alakult a hölgy sorsa.

Az egész életem tönkrement. Állandó szorongás gyötör

 – mondta Krisztina kendőzetlen őszinteséggel, és hozzátette: ugyan boldog párkapcsolatban él, de néha a kedvesének is nehézséget okoz a helyzet kezelése.

- Türelmes velem és szeretjük egymást – jegyezte meg Krisztina.

A lány jelenleg egy raktárban dolgozik.

- A futárkodás már sajnos nem megy, pedig szeretem azt a munkát – árulta el.

A rendőrség egyébként a balesettel kapcsolatos vizsgálatot már lezárta, és nem állapította meg a másik sofőr felelősségét. Krisztina már néha beül a volán mögé, de nem szívesen vezet 50 kilométernél többet. Állandóan eszébe jutnak ugyanis baleset percei.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek