éljen

Ez a húsvét bombahíre - megőrülnek az Aldi vásárlói az új termékekért

Létrehozva: 2024.03.04.

Mindenki ilyet akar venni húsvétra.

A Húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. Ekkor emlékezünk meg arról, hogy Jézust Krisztust keresztre feszítették, kínhalált szenvedett az emberek bűneiért, harmadnapra pedig feltámadott. Feltámadásával jött létre a keresztény egyház, s azóta minden évben méltóképpen igyekszünk megemlékezni az áldozatáról. Ahogyan azonban a karácsony, úgy a húsvét is világiasodott, és már nemcsak azok ünneplik, akik hívő emberek. Az egyházi ünnepek világiasodásával pedig új jelképek léptek színre: húsvétkor ilyen például a nyuszi és a répa. Az Aldi most erre a vonalra ült fel, és új húsvéti termékeket vezetett be. 

aldi
Sokan vannak odáig az Aldiért / Fotó: aldi.hu

Az üzletek már gőzerővel készülnek a húsvétra, ami nem is meglepő, hiszen a hónap végén máris itt vannak az ünnepek. A polcokra már felkerültek a húsvéti csokik és a dekorációk, és ez szerte Európában így van. Az angol Aldi pedig egy hatalmas dobással örvendeztette meg a vásárlóit. Egy új kabalát dobott ugyanis a piacra: egy mosolygós kis répát öltöztetnek vagy bárány-, vagy nyuszijelmezbe. Az aranyos plüssfigura sokak szívét megnyerte, és a vásárlók alig várják, hogy hazavihessék őket - írja a The Sun

Az angolok március 14-től vehetik meg a figurákat, a magyarok pedig csak reménykedni tudnak abban, hogy nálunk is kapható lesz.  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek