Tragikus veszteség

Ez volt az utolsó boldog karácsonyuk – újév előtt vitte el egy ártatlannak tűnő betegség az édesapát

H. A.

Létrehozva: 2024.01.06.

Karácsonykor betegedett meg a négygyermekes apuka, egy olyan vírusban, amit sokan talán nem vesznek elég komolyan.

Mindössze 37 éves korában vesztette életét egy négygyermekes családapa az amerikai Tennessee államból: Cody Capps a családját ment el meglátogatni Indiánába karácsonykor, ám nem sokkal később megbetegedett és december 28-án elhunyt.

Cody Capps és családja, fotó: GoFundMe
Négy gyermek maradt félárván az apa halála után / Fotó: GoFundMe

A gyógypedagógusként dolgozó Codyt A típusú influenzavírus fertőzte meg, azonban szövődmények alakultak ki, ami miatt az állapota rosszabbá vált, az intenzív osztályra került, hamarosan pedig örökre lehunyta a szemét. A rokonok és barátok online adománygyűjtéssel igyekeznek támogatni a gyászba belerokkant családot. Sokan megemlékeztek az elhunytról, akit mindenki egy szelíd, kedves embernek, valamint odaadó férjnek és apának ismert, ráadásul hihetetlenül jó formában is volt – a halála hatalmas sokként érte az ismerőseit.

37 éves volt, de úgy gondolom, még mindig játszhatott volna beállót egy egyetemi futballcsapatban

– nyilatkozta egy régi jó barátja, Justin Smith.

Cody-t felesége, Daphne, négy fia, Ezekiel, Forrest, Gideon és Hawkins, valamint az egész közösség gyászolja. Halálára nincs magyarázat.

Az influenza főbb tünetei közé tartozik a láz, a köhögés, a fejfájás, az izom- és ízületi fájdalom, a torokfájás, az orrfolyás és a rossz közérzet. A legtöbb influenzás egy héten belül felépül, akadnak azonban olyanok – mint a kisgyermekek, az idősek, és a gyenge immunrendszerűek – akiknél fennáll a halál kockázata. Ritkán, de előfordulhat, hogy a vírus súlyos betegségbe, például tüdőgyulladásba csap át – írja a Sun.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek