Tragédia

Egy egész ország kereste, de már csak a holttestét találták meg a gyönyörű 24 éves lánynak

K.B.

Létrehozva: 2023.12.08.

A fiatal nő holttestét a szemétledobó alján találták meg.

Szörnyű tragédia történt Amerikában. Egy 24 éves nő Jaclyn Elmquist-et ugyanis holtan találták egy szemétledobó cső alján, miután november 30-án eltűnt személyként kezdték el keresni. A nő csütörtökön egy céges buli után tűnt el, és a köztéri kamerák felvételei szerint bizonytalan léptekkel sétált hazafelé, majd egy lakóházba próbált meg bejutni. 24 órával az eltűnése után bukkantak csak rá a holttestére a szemétledobócső alján. A családja vigasztalhatatlan.

Budapest, utca, roller, dugó, mentő, illusztráció
Már csak a fiatal nő holttestére találtak rá/Fotó: BS

A Mirror számolt be róla, hogy a rendőrség kizárta az idegenkezűség gyanúját a halálesettel kapcsolatban, vagyis valószínűleg egy szerencsétlen baleset során hunyt el az irodai dolgozó nő. Családja teljesen kiborult, amikor kiderültek a haláleset körülményei, és nyilvános közleményükben arra kérték a sajtó munkatársait, és az áldozat ismerőseit, hogy ne arra koncentráljanak, hogy milyen módon hunyt el Jaclyn, hanem hogy milyen volt, amíg élt.

Húga Maddy így búcsúzott nyilvános posztájban:

Megtört szívvel osztom meg, családom, és szeretteim nevében, hogy a mi Jaclynünk elhunyt.  24 éve tele volt szerelemmel, kalanddal, művészettel, nevetéssel és tanulással

 - kezdte beszámolóját Maddy.

Mennyire fog hiányozni a furcsa kis nevetésed. Szavak nem fejezhetik ki, hogy mit érzünk most, és hogy mennyire hálásak vagyunk azoknak, akik kimutatták a szeretetüket és a kedvességüket. Kérlek a ragyogó, kreatív, kalandvágyó, gyönyörű lányunkra emlékezzetek, és ne pedig a halálának körülményeire

 - zárta sorait a gyászoló rokon. Maddy odaszúrt még a média munkásainak is, ugyanis jelezte, hogy nekik higyjenek csak az emberek, ne pedig a média fals információiban bízzanak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek