Jóslat

Ez Baba Vanga legijesztőbb jóslata, embertelen szörnyűség közeledik

H. A.

Létrehozva: 2023.11.29.

A néhai látó jövendölései a mai napig lázban tartják a világot: 85 százalékban igaznak bizonyultak a jóslatai.

Baba Vanga, valódi nevén Vangelia Gushterova, a „balkáni Nostradamus” becenevet kapta, bizarr és gyakran hátborzongató jóslatai után. A látását még 12 éves korában vesztette el, ám ezzel egy időben – állítása szerint – elnyerte a jövőbe látás képességét.

jós, médium, jóslat, Shutterstock illusztráció
Képünk illusztráció. Fotó: Bigc Studio / Shutterstock

Baba Vanga 1996-ban hunyt el, 85 éves korában, jóslatai 85 százaléka pedig végül igaznak bizonyult: többek közt a 9/11-es terrortámadást, Diana hercegnő halálát és a csernobili katasztrófát is megjövendölte. Közvetlenül a halála előtt – a híresztelések szerint – azt állította, 2021 lesz az az év, amikor megtalálják a rák gyógymódját. Egyik legfélelmetesebb előrejelzésében arra figyelmeztetett, hogy a muszlimok megszállják majd Európát, egy "nagy muszlim háború" során, amely 2043-ra, egy iszlám kalifátus megalapításával ér majd véget, melynek központja Róma lesz. 2066-ra vonatkozó jövendölésében az szerepel, hogy ennek következményeként az Egyesült Államok megtámadja majd Olaszországot.

Baba Vanga feltételezte azt, hogy az elkövetkezendő 200 éven belül sikerül kapcsolatba lépnünk az idegenekkel, valamint, hogy a világra meglehetősen sötét és komor jövőkép vár.

A világ sok kataklizmától és nagy katasztrófától fog szenvedni. Meg fog változni az emberek tudata. Nehéz idők jönnek. Az embereket megosztja a hitük. Pusztító eseményeknek vagyunk tanúi, amelyek megváltoztatják az emberiség sorsát és végzetét

– jósolta meg a látnok, a Mirror beszámolója szerint.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek