Legolvasottabb

Heti top 5: fenyegetik a berhidai balesetet túlélt kismamát, üzent a kórházból az elgázolt lány, legjobb barátja ütötte el Sándort...

M.G.

Létrehozva: 2023.05.13.

A héten lapunk egyik legolvasottabb cikke volt, hogy egy éve iktatták be hivatalába Novák Katalin köztársasági elnököt. Emellett sokan voltak kíváncsiak a berhidai balesetet túlélő kismama további sorsára, és Sándor történetére is, akit a saját barátja gázolt halálra.

Csütörtök délután egy 43 éves várpalotai férfi Pétfürdő irányába haladt a gépkocsijával, amikor eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, majd frontálisan ütközött egy szemből érkező autóval. A balesetet egy kismama élte túl, a két sofőr elhunyt. Ám most megdöbbentő dologra derült fény: életveszélyesen fenyegetik a kismamát és családját. Az áldozat baráti köre ugyanis Biankát hibáztatja a sofőr, Gábor halála miatt, mondván, ha a lányt nem kellett volna a férfinek elvinnie Pétfürdőre, még ma is élne. 

Közölték, hogy agyonvernek minket és ránk gyújtják a házat, valaki még olyat is üzent, hogy Biankához bemennek a kórházba és ledobják az emeletről, hogy ő és a baba is meghaljon. 

- mondta a Borsnak a kismama. 

Bianka hálás Istennek, hogy túlélte a balesetet Fotó: Olvasói

Várpalota és Ősi között még március 18-án egy kocsi letért az útról és egy fának csapódott. A kocsiban három fiatal utazott: az autót vezető K. Kristóf, az anyósülésen utazó H. László és a hátul ülő 24 éves Sujbert Melánia. Melánia egy órán át haldoklott. A brutális becsapódástól a fiatal nő kiesett a kocsiból, és métereket repült. Ennek ellenére úgy tudni, Meli ekkor még élt, később, az esetkocsiban vesztette életét. A baleset és a lány megtalálása között azonban majdnem egy óra is eltelt, az áldozat édesanyja szerint ugyanis a két férfi letagadta, hogy egy harmadik személy is utazott volna velük a kocsiban. Édesanyja, Margit most azért harcol, hogy megbűnhődjenek azok, akik lánya haláláért felelősek. 

Az autó valósággal porrá tört, Meli pedig kizuhant a kocsiból. Fotó: Police

Olvasóink biztos jól emlékeznek arra az érsekújvári magyar lányra, akinek a kálváriájáról a Bors már jó néhányszor hírt adott. A fiatal nőt kerékpározás közben egy autós sodorta el, aki az eset után továbbhajtott. Az ütközésnél Erikának számos csonttörése lett és súlyos belső szervi sérüléseket is szerzett, ebben az állapotban, magatehetetlenül fekve töltötte az éjszakát az út mentén, míg másnap rá nem találtak és kórházba nem vitték. Azóta hírt adott magáról: bár jobban van, de még sok van hátra a gyógyulásig. 

Köszönöm mindenkinek a sok-sok szeretetet és érdeklődést, sokat számít! A 2 helyen eltört medencém miatt 6 hetet kell feküdnöm. Ebből 5 végtelen hét telt el. De „ebcsont beforr”. A helyzetet a vesék és a tüdő komplikálja. Bár lassan csökkentik a gépes rásegítést, folyamatos a tüdőventilláció (a torkomból kivezető cső miatt nem tudok beszélni), és folyadék képződik a mellkasomban (+egy cső a hónom alatt).

Erikát és kerékpárját csak a gázolás másnapján találták meg az út mellett / Fotó: Szlovák Rendőrség

A legjobb barátja gázolta el péntek éjjel Sándort Nyírbátorban. A fiatal hazafelé tartott, de a járdát éppen felújították, így át kellett kelnie az út másik oldalára. Ekkor érkezett meg egy száguldozó, aki éppen egy másik járművel versenyzett. Sándort akkora erővel ütötte el, hogy a fiatal férfi holmijai métereket repültek. A tragikus hírt végül Sándor édesapja a közösségi oldalán jelentette be.

Meghaltál, fiam, de hat ember életét megmentetted!"

 - írta ki oldalára hatalmas fájdalmát. Sándor szerveit ezek szerint felajánlották, szervdonorként a fiatalember halála után másokat mentett meg.

Már majdnem hazaért Sándor, amikor a tragédia történt. Fotó: Tények

Egy éve iktatták be hivatalába Novák Katalint, Magyarország első női köztársasági elnökét. Novák Katalin a béke nagykövete a világban, beiktatása óta következetesen kiáll a béke mellett, és minden találkozót kihasznál, hogy a fegyveres harcok beszüntetését szorgalmazza. De kedvessége keménységet, határozottságot is takar: a leghatározottabb és legkövetkezetesebb módon ítéli el az orosz agressziót. Békepárti álláspontja mellett elkötelezett az Ukrajnának szánt humanitárius segítségnyújtás mellett. Novák Katalin szinte minden kárpát-medencei magyar közösséghez ellátogatott, és bárhol jár a világban Brazíliától Kanadáig, mindig találkozik a magyar diaszpóra képviselőivel. Novák Katalin jól ért a fiatalok nyelvén, hiszen maga is gyakorló anyuka – de emellett a családok támogatásának legharcosabb híve. Korábban családügyi államtitkárként, majd miniszterként is meghatározó szerepe volt abban, hogy Magyarország fokozottan támogatja a családokat.

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17194479_auto_resized.jpg
origo.hu

A tériszonyosak jobb ha elkerülik - átadták Európa legmagasabb függőhídját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27840_resized.jpg?avcount=1715028013
origo.hu

Félelmetes háborús üzenetet küldtek a törökök Izraelnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191492_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Két csillagjegy, aki valójában az univerzum kegyeltje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188003_auto_resized.png
hirtv.hu

Menczer Tamás: Magyar Péter politikai szerepvállalását régen előkészítették + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185958_auto_resized.jpg
ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17193048_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nem akárhogy kívánt sok sikert Orbán Viktor az érettségizőknek + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27838_resized.jpg?avcount=1715028013
origo.hu

Németország rendkívüli háborús bejelentése mindent megváltoztat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187697_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A víz már nem divat: csapvíz helyett ezt isszák a magyar fiatalok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185742_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megtörtént a bejelentés: így alakulnak hétfőtől az üzemanyagárak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27821_resized.jpg?avcount=1715028013
she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1715028013
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186663_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ismét igaza lett Baba Vangának: valóra vált, amitől mindenki tartott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/0ZHgeER_i9SPxS_DP184yK0quCG0SPsOGMAxWbjZP0s/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FiYTc4NTQ4NzYwNzQwYzQ5YTRiMTM3NzJjOGVhYTI3.jpg
Felháborító

„Anya, ne ijedj meg, de frontálisan ütköztünk” – Ismét részeg sofőr okozott balesetet

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/qYCz1Dg2gMn1pAjWIIg0vY-AYYhyswRJ29WclA5cKv8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZlYWI0NzY0MTE2ZjQyN2M5Yjk5MmYzNDg0NWIxMTg3.jpg
Tragédia

Szalántai hármas tragédia: szerelmével együtt babájukat is halálba vitte luxusautójával a magyar sportoló?