Időjárás

Brutális: még ennél is hűvösebb idő jön, ekkor várható csak melegedés

Z.H.

Létrehozva: 2023.05.08.

Vasárnap még a homlokunkat törölgettük a napon, most pedig újra hűvös van. Pénteken már csak 16 fok várható, egy kis esővel.

Akik azt hitték, hogy az elmúlt hétvégi kellemes, már-már a kora nyarat idéző időjárás a hónap hátralévő részében is kitart, alaposan tévedtek. Mára ismét pulcsis, a fázósabbaknak kiskabátos idő lett, ám ennél még rosszabb is jön. Még hűvösebb lesz és az eső is elered.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Bár front jelenleg nincs felettünk, ez a hullámzó időjárás sok embert megvisel. A hétvégi meleg után visszacsöppentünk az áprilisba. Legalábbis az időjárás szerint. A koponyeg.hu szerint hétfőn még láthatjuk a napot és délutánra akár 19 fokra is felszökhet a csúcshőmérséklet, ám a továbbiakban ennél is hűvösebb időre számíthatunk.

Kedden és szerdán 17-18 fok várható és napos, felhős időszakok váltják majd egymást, éjszakára pedig akár 5 fokra is visszaeshet a hőmérséklet. Csütörtökön és pénteken már csak 16-17 fok várható, ráadásul mindkét nap gyenge, áztató esőre lesz kilátás. Ráadásul elég pocsék hétvége elé nézünk, ugyanis szombaton és vasárnap is várható zápor, zivatar és marad a nagyjából 18 fokos napi csúcshőmérséklet. Jövő hét hétfőn lassú melegedés látszik, ekkor már újra lehet akár 20 fok is, de nagy valószínűséggel sajnos akkor is várható csapadék

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek