Fájdalom

"Most már szabadon futkározhat" - meghalt a 4 éves nagybeteg kislány

Címkék
agydaganat

P. Flóra

Létrehozva: 2022.12.09.

A kislányt 3 éves korában diagnosztizálták a gyilkos kórral.

Szinte felfoghatatlan fájdalmat kellett átélnie a wrexhami Aria Hodgkiss családjának. A kislány mindössze 3 éves volt, amikor agydaganattal diagnosztizálták, az orvosok pedig mindössze 12 hónapot adtak neki. Sajnos harca e hónap elején ért véget, szülei azt mondták, december 1-jén, hétfőn éjfél után békésen, álmában halt meg.

 

Aria édesanyja, Melanie adománygyűjtő szervezetet hozott létre, hogy pénzt gyűjtsön két, a családhoz közel álló jótékonysági szervezetnek – az Abbie's Army-nek, a DIPG kutatói jótékonysági szervezetnek – és a Hope House-nak, amely szerinte „segítette a családot az elmúlt hónapokban és hetekben”.

"Aria megnyerte a DIPG elleni csatát, amikor szárnyakat növesztett december 1-jén. Most már szabadon futkározhat, igazi 4 éves kislány lehet. Összetört a szívünk"

 - írta az édesanya a JustGiving oldalra.

Aria tünetei először 2020 szeptemberében jelentkeztek, amikor szülei, Melanie és Carl észrevették, hogy elveszti az egyensúlyát és mozgásképessége egyre inkább romlik. Kiderült, hogy a kislánynak DIPG-je van, amely egy terminális agydaganat, amelyet nem lehet eltávolítani. A család elmondása szerint arra összpontosítottak, hogy a lehető leghosszabb ideig meghosszabbítsák Aria kis életét, különféle kezeléseket próbáltak ki.

Aria tragikus halálát követően a családja ezt írta a Twitteren: "Bátor harcosunk, Aria kislányunk a családjával körülvéve békésen távozott. Teljesen le vagyunk sújtva, és fogalmunk sincs, hogyan fogjuk folytatni az életünket. De megígérjük, hogy folytatni fogjuk érted. Annyira szeretünk, Aria."

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek