Edzés

Nem hiszed el, hogy néz ki most a világ legerősebb kisfiúja

Létrehozva: 2022.11.19.

Már a "kis Schwarzi" becenevet is megkapta, aztán pályát váltott a most már 16 éves kamasz. Megmutatjuk, hogy néz ki manapság a fiú, akit egykor mindenki világ legerősebb kisfiújaként emlegetett.

Szinte vírusként terjedt el a világ legerősebb kisfiújának videója nyolc évvel ezelőtt. Brandon Blake nyolcévesen figyelemre méltó testalkatával került a középpontba. Ekkor már a "mini Schwarzi" becenevet is megkapta, mondván, a legendás filmsztár-testépítő nyomdokain jár.

A fiú egyik példaképe, Frank Medrano fitneszsztár figyelt fel gyerekként Brandonra. A sportoló édesapja, Mark azt mondta a DailyStarnak, hogy a kamasz annak idején nagyon örült, hogy a hőse rátalált, mert ettől még motiváltabb lett. 

– Ő egy nagyon aktív kisfiú, és nem súlyzózik. A torna a kedvence, emiatt van ilyen testalkata. Az elmúlt egy év alatt fejlődött ki és őrületes ránézni. A fiam boldog és egészséges, a törzserője elképesztő. Én a közelmúltban rengeteget híztam, és Brandon motivált, hogy lefogyjak. Ő volt egyszerre a fiam és a mentorom mesélte 2014-ben a fiú apja. Az általános iskolás gyerkőc ekkor úgy nyilatkozott, nem csak erős szeretne lenni, hanem képes szeretne lenni mindenre, amire példaképe, Frank is.

Így néz ki ma Brandon Blake

Nos, ez úgy tűnik, sikerült. Az azóta már 16 éves Brandon élete is jókora fordulatot vett. A kamasz ma már igazi harcművész és birkózó. Ebben pedig óriási szerepe volt annak, hogy már nagyon fiatalon egy profi sportoló fizikumával rendelkezett. Az ír sportember már háromszoros ír és brit birkózóbajnok, de Jiu Jitsu Európa-bajnokságon is aranyérmet szerzett szeptemberben, emellett az MMA-val is próbálkozik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek