Kórház

„Rettenetes érzés volt, nagyon rossz állapotba került Hunor” - Veszélyes baktérium támadta meg a kétéves kisfiú szervezetét

Létrehozva: 2022.08.21.

Egy elkeseredett édesanya osztotta meg családja kálváriáját.

Szívszorító történetet osztott meg a Remény a leukémiás gyermekekért alapítvány. Egy elkeseredett édesanya osztotta meg családja kálváriáját. A kicsi Hunor még csak 6 hónapos volt, amikor jelentkeztek nála a légzési zavarok kihagyott pár levegő vételt vagy kis ideig nem vett levegőt, ekkor már értelmileg és mozgásformákban is voltak elmaradások. A csöppségen számtalan vizsgálatot elvégeztek, de sajnos diagnózis nem volt, eközben Hunor folyamatosan el volt maradva kortársaihoz képest.

„Ezután kezdtük a Dévény TSMT tornát, korai képességfejlesztést, és ami igazán meghozta az áttörést az a solymári intenzíves terápiák voltak. Hunor szépen kezdett fejlődni, már-már alig volt elmaradása, szinte mindent meg tanult amit erősíteni kellett, folyamatosan, szorgalmasan és nagyon nagy akaraterővel” - olvasható az édesanya írásában. 

A család azt hitte, hogy célba értek, és Hunor kezdheti az óvodát, de sajnos, amiért küzdött az egyik pillanatról a másikra rommá lett. Minden egy Covid megbetegedéssel kezdődött. A Hunor két hét után negatív tesztet produkált, a csöppség édesanya már kezdett megnyugodni, de hamar rá kellet jönnie, hogy sajnos ez csak a jéghegy csúcsa.

Hunor továbbra is ugyanazt a tüneteket produkálta, mint mikor Covid fertőzött volt, magas láz, gyengeség, fáradékonyság, étvágytalanság, orrvérzés.

Ekkor Kaposvárra kerültünk a gyermekosztályra post-coviddal, negyedik nap után pedig a pécsi intenzív osztályra, majd 8 nap után lekerültünk neurológiai osztályra. 1 nap elteltével Hunor a sebészetre került, két és fél órás bélműtétje volt, ami igazolta a daganatos sejteket” - emlékezett vissza a Hunor édesanyja. 

A háromgyerekes édesanyát ekkor érte az első sokk, a diagnózis leukémia. 

Sokkot kaptam a hírtől, tudtam, hogy Hunorral maradok, ez nem volt kérdés, de közben az otthon maradt két kislányomra is gondoltam, mi lesz velünk, hisz egyedül nevelem a három kiskorú gyermekemet.

2022.02.21-én kezdődött a csöppség kemoterápiás kezelése, a szervezetét, azonban megtámadták a kórokozók, az intenzív osztályon töltött 10 napot.

 

„Rettenetes érzés volt, nagyon rossz állapotba került Hunor”

Hunor azóta jobban van, már felmerült a csontvelő-transzplantáció lehetősége, jelenleg a donor keresése zajlik.

Az elkeseredett édesanya most segítséget kér Hunor kezeléséhez. A család a kezelés miatt nehéz helyzetbe került, de szeretnék ha a csöppség győztesként kerülne ki élete harcából.

”Sok-sok küzdelmen mentünk végig, kezdve azzal, hogy egyedül maradtam három pici gyermekemmel, majd a lakásunk lakhatatlanná vált, az egyik napról a másikra omlott össze az életünk szó szerint, az életünk, legnagyobb fájdalmát kaptuk a betegséggel” 

Egy telefonhívással is segíthet, hívja az ADHATVONAL telefonszámát, ezzel 500 Ft-tal támogatja a daganatos gyermekek gyógyulását!
SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra.
Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód!

Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek