Erőszak

25 hetes terhes kismamát akart megerőszakolni egy katona Miskolcon - Hiába kiabált, senki sem segített a várandós nőnek

2022. június 23. csütörtök 10:00

Egyenruhás szervhez tartozó férfi próbált meg megerőszakolni egy 30 éves, várandós nőt Miskolcon, az avasi lakótelep közelében. A Bors megtalálta Zsuzsa férjét, aki elmondta: könnyen lehet, hogy csakis a felesége lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt tragédia, és a kismama érintetlen maradt.

Dávid és felesége boldogan várják az első gyermeküket. Egy ideje már azt is tudják, hogy a 25 hetes magzat fiú. Hétfő délután kis híján tragédia történt, ugyanis információink szerint egy katona megpróbálta megerőszakolni az asszonyt. A Bors elérte a sértett férjét. Azt kérte, a feleségét nevezzük Zsuzsának.

– Napok elteltével sokat javult a feleségem lelki állapota, de az eset közben természetesen sokkot kapott. Valószínűsítem, hogy soha nem fog nyomtalanul elmúlni, és bízunk abban, hogy a stressz nem megy át a kisbabánkra. Az eset után természetesen azonnal bementünk a kórházba, ahol megállapították, hogy a gyerek és Zsuzsa is egészséges – mondta lapunknak Dávid.

Az asszony a miskolci Avasnál található Kálvária lépcsősoron indult felfelé a munkából hazafelé sietve fényes nappal. Ott támadt rá az idegen, aki a láthatóan áldott állapotba levő kismamát berángatta egy bokorba és a földre teperte, majd az alsótestét lemeztelenítette és a nemi szervét fogdosta.

– Hiába mondta el neki a feleségem háromszor is, hogy gyermeket vár, nem hátrált. Zsuzsa segítségért kiáltott, de senki sem reagált rá, pedig egy ember még el is ment mellettük. Bízunk benne, hogy nem a közöny vezette tovább az útján, csupán nem hallotta a feleségem jajveszékelését a fülében hangosan szóló zenétől – fakadt ki Dávid.

Zsuzsának nagy nehezen sikerült elővennie a telefonját. Azonnal tárcsázta a segélyhívó központ számát, amit a támadó is észrevett. Mikor a kismama bemondta a helyszínt, a férfi a mobillal együtt elmenekült. A rendőrök órákkal később elfogták.

– Ez a rohadék egy mukkot sem szólt Zsuzsához, biztos azért, hogy később ne legyen a hangja alapján felismerhető. Végül semmiféle tényleges szexuális cselekmény nem valósult meg. A feleségem horzsolásokat szenvedett, és mivel a dulakodás közben elvesztette a cipőjét, mezítláb volt kénytelen menekülni, így a talpa is megsérült – fejezte be Dávid. 

Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség jár el. Kovács Katalin, a szervezet szóvivője megerősítette, hogy az elkövető a hatáskörükbe tartozó személy, ami azt jelenti, hogy valamelyik egyenruhás testület tagja. 

A gyanúsított panaszt tett az eljárás ellen, az ügyészség pedig indítványozta a letartóztatását – mondta lapunknak a szóvivő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elegük lett a svéd kereszténydemokratáknak: kasztrálnák a nemi erőszak elkövetőit

vg.hu

Elképesztő, emelt bérrel sem találnak szakácsot Hosszú Katinka bisztrójába

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: Nem várt fordulatot vesz az időjárás

hirtv.hu

79 éves férje lőtte agyon a 21 éves énekesnőt

ripost.hu

Kemény mondatok: Összecsapott Varga Irén és Gáspár Laci

mandiner.hu

Bayer Zsolt: Mindenkinek kezd elmenni az esze

borsonline.hu

Súlyos dolgokat állít az utolsó szó jogán VV Fanni feltételezett gyilkosa

mindmegette.hu

4 koktél + 1 pezsgőlimonádé, amivel feldobhatod a kerti partit

borsonline.hu

Új életet kezd Olaszországban, ebből él majd az Operett sztárja

borsonline.hu

Több megyére riasztást adtak ki, jégeső is eshet

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

További cikkek

Duna

Megtalálták a Visegrádnál elmerült tinilány holttestét

Tragédia

Felfoghatatlan fájdalom: váratlanul összeesett és meghalt a 4 gyermekes édesanya