Aktuális

Nyertes Zsuzsa megtörte a csendet: Őszintén vallott az őt ért veszteségről

Bors

Létrehozva: 2021.11.14.

Nyertes Zsuzsa az  elmúlt utóbbi pár évben folyamatosan szembesül a gyásszal, hiszen nagyon sokan hunytak el körülötte. Legutoljára jó barátja, Oszter Sándor hiányával kellett szembe néznie.

Most megtörte a csöndet és őszintén elárulta, hogy milyen űrt hagyott benne Oszter Sándor halála. A színésznő sok pályatársa, barátja távozott az élők sorából, úgy mint Sztankay István, Klapka György, Sas József, Böröndi Tamás, de újabb pofon érte őt és az országot is, amikor Oszter Sándor is eltávozott az élők sorából.

-November 5-én játszottunk volna újra, és előtte néhány nappal beszéltem vele telefonon. Vártuk, hogy újra színpadra állhassunk. Mivel ez egy vándortársulat, órákon át ültünk autóban, hiszen az ország különböző pontjain léptünk fel. Rengeteget beszélgettünk, nagyon fog hiányozni. Az előadás a halála miatt elmaradt, így november 5-én, este hét órakor otthon gyújtottam egy gyertyát az emlékére - mesélte a megtört szívű színésznő a Metropolnak.

Ha érdekeli, hogy Nyertes Zsuzsa még mit mondott az őt folyamatosan érő gyászról, akkor kerese a hétfői lapszámunkat a terjesztőinknél, vagy látogass el a www.metropol.hu oldalra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek