Aktuális

Megdöbbentő fotók: Négykézláb csúszott-mászott esküvőjén a momentumos Cseh Katalin

Bors

2021. november 5. péntek 04:00

Asztalok között csúszott-mászott a földön, zavartan bolyongott drága esküvői helyszínének kertjében Cseh Katalin. A Momentum politikusa ki tudja minek a hatása alatt állhatott, amikor azok az újabb botrányos képek készültek, amik most a Bors birtokába kerültek. A fotók tanulsága szerint egymás után gurította le az Aperol Spritzeket.

Néhány héttel ezelőtt tízmilliós fényűző esküvőn kelt egybe Cseh Katalin és a szintén momentumos Berg Dániel, Budapest 2. kerületi alpolgármester. Az arannyal szórt ételeket is felvonultató 11 milliós lakomához a legdrágább italokat szolgálták fel, amikből fogyott is bőven.

A 140 fős vendégsereg élén a menyasszony sem szégyenlősködött: a Bennfentes.net képeinek tanulsága szerint filmbe illő módon mulatott, politikustól ritkán látott grimaszokkal, heves pózolással járatta le magát a násznép előtt. De ez még semmi: a momentumos politikusok esküvőjén éjfél után szabadult el igazán a pokol.

Földre került a menyasszony

Az újabb botrányos képeken jól látszik, a zavaros cégügyekbe keveredett Cseh Katalin négykézláb csúszik-mászik annak a budai bálteremnek a padlóján, ahol korábban még Sisi is keringőzött. A Momentum politikusa ekkor már fekete menyecskeruhát öltött magára. A drága külföldi divatházból rendelt darab az általunk megkérdezett szakértők szerint legalább 2 millió forintba kerülhetett. Jobb sorsra lett volna érdemes, ám viselője a padlót törölte fel vele illusztris vendégeinek társaságában.

Mi ártott meg neki ennyire?

A násznép is csak találgatott: miért alázta meg magát Cseh Katalin azzal, hogy asztalok között, négykézláb botorkált élete nagy napján. A zavartan nevetgélő, csúszó-mászó politikusnak vajon a túl drága pezsgő ütött be annyira?

Vagy netán toxikus hatása lehet a valódi aranyporral megszórt süteményeknek? Esetleg valamiféle kábítószer hatása alatt állhatott? Bármennyire is szeretnénk, ezekre a kérdésekre egyelőre nem kaphatunk választ. Az biztos, egész este itallal fotózták, így bizonyára nem volt szomjas akkor, amikor váratlanul faképnél hagyta a násznépet.  

Kertben is ténfergett

A zavart tekintetű Cseh Katalin az este egy pontján drága esküvői helyszínének biztonsági őrökkel védett kertjébe is kitévedt.

A Momentum politikusa furcsán bolyongva, nevetgélve, meg-meg botolva, kerítésbe kapaszkodva viháncolt a fák és bokrok között. Arckifejezései arról árulkodnak, hogy ekkor már alig tudta, mit csinál.

Lapunk információi szerint a jelenlévők is csak nyugtatni próbálták a féktelenül mulatozó menyasszonyt, akit még a vakuk villanásai sem zavartak meg, hajnalig folytatta botrányos viselkedését.

További cikkek

Interjú

Szentkirályi Alexandra: Előre kell menni, nem hátra

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Ez is érdekelhet