Aktuális

Hátborzongató: egy hatalmas UFO tűnt fel a tenger felett – Fotó

Címkék
UFOfriss

Bors

2021. július 6. kedd 09:00

Egy diáknak sikerült lencsevégre kapnia a különös jelenséget. Tíz másodpercig tisztán látszottak a hatalmas fénylő pontok az égen.

Megdöbbentő felvételeket hoztak nyilvánosságra, amit a devoni tengerpart felett készítettek. A 36 éves Matthew Evans a múlt héten vette észre a fényes, azonosítatlan tárgyat, miközben kinézett a legfelső emeleti lakása ablakából.

Az egyetemista azonnal elővette a telefonját és lefotózta a gyanús tárgyat, aminek rejtélyes körülmények között másodperceken belül nyoma veszett. 

„A konyhaablakomból remek kilátás nyílik a tengerre, így azonnal kiszúrtam. Nem úgy mozgott, mint egy repülőgép. Sokkal lassabban mozgott, és egy darabig fel-le járt, majd jó tíz másodpercig lebegett. Elég sokáig maradt egy helyben ahhoz, hogy elővegyem a telefonomat és elkészítsem a képeket. Aztán gyorsan elszállt és soha többé nem láttam” - árulta el az egyetemi hallgató a Mirror oldalának, majd hozzátette: „A fény nagyon erős volt. Nem tudtam, mi lehet az, ezért úgy döntöttem, hogy lefényképezem.”

Matthew kijelentette, hogy még nem veszítette el a józanságát, így biztosnak tartja, hogy egy azonosítatlan repülőtárgyat látott. 

Az észlelést még hátborzongatóbbá teszi, hogy ugyanazon a héten történt, amikor az Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Hírszerzési Igazgatója közzétette a régóta várt jelentést az UFO-król, amelyeket most azonosítatlan légi jelenségek (UAP) néven emlegetnek.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Légiósok: Varga Kevin beállt, egy perc múlva gólt lőtt a Galatasaraynak

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

szon.hu

Ezt nagyon várta már Szabó Zsófi! Jön a baba!

origo.hu

Sárba tiporták a tesztelők a Radeon RX 6500 XT-t

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó