Aktuális

Pokoli vég: megkötözte és élve égette el férje a háromgyermekes édesanyát

Bors

Létrehozva: 2021.07.21.

Előre kitervelte és egy kollégájával összefogva, brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg gyermekei édesanyját egy férfi.

Forrás: GoFundMe

Horrorfilmbe illő halált halt egy háromgyermekes édesanya, akit állítólag megkötözött és élve égetett el a férje. 

A 27 éves Kelly Wilkinson április 20-án halt meg otthonában, az ausztráliai Queenslandben, a Gold Coaston található Arundelben. Elszenesedett maradványait egy héttel később találták meg a kertben.

Férje, a 34 éves Brian Earl Johnston, az amerikai hadsereg egykori tizedese égési sérüléseket szenvedett a kezén és a légútja is megsérült. Többek közt ebből gondolják, hogy a férfi önthette le benzinnel gyermekei anyját, mielőtt végrehajtotta volna a brutális kivégzést. 

Brian elhidegült a feleségétől, és korábban többször is utalt arra, hogy mit forgat a fejében. Végül a tragédia előtt megállt egy benzinkútnál, és üzemanyagot vett kannákban. 

– Kelly védelmező típus volt. Olyan ember, aki sosem félt feszegetni a határokat. Mindenki beleszeretett a bohóckodásaiba. Mindig azt mondta, hogy anyának lenni a legjobb munka a világon, és semmit sem szeretett jobban, mint nézni a gyerekeket játszani. Szerettet együtt kézműveskedni, játszani és időt tölteni a családjával – emlékezett meg róla egyik barátja, aki Kellyt egyedülállónak, különlegesnek nevezte, és hozzátette: szavakkal nem lehet leírni, mennyire hiányolja.

Egyébkén Johnston kórházba került a gyilkosságkor elszenvedett sérülései miatt, ahol kómába esett. Miután felébredt, a rendőrök letartóztatták és emberölés miatt indítottak ellene eljárást. Azóta egy 25 éves férfi kollégáját is megvádolták gyilkossággal, miután a jelek szerint segített neki – írja a Daily Star. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek