Aktuális

Meseszép 17 éves lány menekült a halálba a koronavírus miatt: saját édesapja talált rá

Bors

Létrehozva: 2021.07.08.

A koronavírus okozta helyzet kergette öngyilkosságba azt a 17 éves lányt, akinek holttestére saját édesapja talált rá.

Saját szobájában találtak rá annak a 17 éves lánynak a holttestére, aki a koronavírus okozta helyzet miatt dobta el az életét. Édesapja azt mondta: Ha nincs a járvány, gyermeke valószínűleg még mindig élne.

A 17 éves Gabrielle Treharne még március 2-án lett öngyilkos. Az ügyben most tartottak bírósági tárgyalást, amelyen kiderült, a kollégista lány a járvány miatt hosszú hetekig otthon volt a végzetes döntés előtt – ez vezethetett a tragédiához.

Édesapja, Jago elmondta, lánya küzdött azzal, hogy nem tudott találkozni a barátaival.

Feleségével, Vaidával részletesen meséltek a tragédia napjáról. Elmondták, hogy miközben ők dolgoztak, Gabrielle egyedül volt otthon. A nő utoljára 12 óra 55 perckor látta a lányát, amikor az ebédszünetről hazament a munkahelyére. Este 6 órakor, amikor hazaért, Gabrielle szobájából zene szólt, és azt is hallotta, ahogy a lány telefonjára üzenetek érkeztek.

Ám amikor a férje is hazaért 8 óra 15 perckor, már gyanakodni kezdtek.

Gabrielle lámpája fel volt kapcsolva és még mindig szólt a zene. Benyitottam a szobájába és az ágyon feküdt. Ébresztgettem, de nem reagált, hiába ráztam. Ezután ordítottam a feleségemnek – idézi a férfit a The Sun.

Az édesapa ezután hívta a mentőket, de már hiába, a lány életét nem tudták megmenteni.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek