Aktuális

Remegve videózták a gazdák: földönkívüli nyomokra bukkantak a gabonaföldeken

Bors

Létrehozva: 2021.06.07.

Előző este még nyomuk sem volt, ám reggelre már az egész környék a csodájára járt a különös látványosságoknak.

Elképesztő dolgot találtak a gazdák az Egyesült Királyságban: a waltshire-i földeken gabonakörök jelentek meg. Sok fajtát láttak már a helyiek, de ez mindegyiktől különbözik…

A gabonaköröket a legfurcsább és a megmagyarázhatatlan jelenségek közé sorolják. Eredetük a mai napig kihívást jelent a hétköznapi, de még a tudós elméknek is.

Azoknak, akik nem tudják, mi a gabonakör: ez egy olyan rejtélyes jelenség, amely egyik napról a másikra jön létre. A növények lelapításával óriási geometriai mintázatokat hoznak létre, sokak szerint a földönkívüliek.

Minden eddig ismert kör különbözik a másiktól, és senki sem tudja ki “rajzolja”, és hogyan képes általában egyetlen éjszaka alatt a sötétben létrehozni őket. Egyes elméletek szerint olyan esetekben alakul ki, amikor egy idegen űrhajó egy termőföldön landol. Más teóriák szerint ezek a körök titkos üzeneteket tartalmaznak az emberiség számára a rejtőzködő földönkívüliek egy csoportjától.

A szkeptikusok számos esetben megpróbálták reprodukálni a jelenséget madzagokkal és a növények letaposásával, ami szerintük sikerült is, de valójában szánalmas utánzatai voltak csak az eredeti gabonaköröknek – írta a Napi ufó.

A félelmetes gabonakörökről készült felvételeket itt megnézheti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek