Aktuális

Égő cigarettát nyomtak el a testén és a saját ürülékével etetették: hónapokig kínozták gyilkosai Sylviát – 18+ fotó

Bors

2021. február 28. vasárnap 19:00

A kislányt fogvatartói saját ürülékével etették, verték, cigarettacsikkeket nyomtak el rajta, sebeibe sót dörzsöltek.

Forrás: Wikipedia

Gertrude Baniszewski szociopata volt, élvezte, ha másoknak szenvedést okozhatott. Semmiképp nem egy olyan nő, akire bárki is rábízná a saját gyermekét – amíg a sors úgy nem hozza.

két férjtől hét gyermeke született

Lánykori nevén Gertrude Van Fossan-nak unalmas gyerekkora volt, míg tízéves korában, 1938-ban az apja a szeme előtt meg nem halt szívrohamban. Gertrude először 16 évesen ment férjhez, aztán két férjtől összesen hét gyermeke született, akiket nagy szegénységben végül egyedül nevelt.

A tragikus történet másik főszereplőjének, Sylvia Likensnek sem volt épp felhőtlen az élete: folyton veszekedő és egyre inkább elszegényedő szülei egy cirkuszban dolgoztak, négy testvére volt.

végzetes döntés

A szülők sokat utaztak, ezért az iskolájukból ismerős Gertrude-nak adták le a lányt és testvérét, Jennyt, hogy heti 20 dollárért viselje gondjukat. A kamaszok apja azonban el-elmaradt a fizetéssel, amit Gertrude úgy gondolt, hogy a lányokon bosszul meg. Verni kezdte mindkettejüket, és a saját gyerekeit is erre biztatta. Sylvia pechére azzal csúfolta Gertrude két lányát, Paulát és Stephanie-t, hogy prostituáltak, ezért idővel neki jutottak a pofonok, még a saját testvére is verte parancsra.

Sylviát lökdösték a lépcsőn az iskolában, megverték, több száz cigit elnyomtak a testén, bántalmazásában részt vett Paula fiúja, Richard Hobbs is.

Sót szórtak a sebeibe

A sebeibe sót dörzsöltek, forró vízben fürdették, és többször is kólásüveget nyomtak a nemi szervébe. Gertrude a székletét etette vele és arra is kényszerítették, hogy egye ki az asszony legkisebb gyermekének pe­lenkájából az ürüléket. Sylvia a sok verés és az embertelen bánásmód miatt gyakran bepisilt, ezért Gertrude kikötözte és a vizeletét is megitatta vele. Jennynek sikerült felvenni a kapcsolatot Diana nevű nővérével, de őt Gertrude nem engedte be a házba, ahogy a gyámhatóságot sem, akiket a nővér odaküldött.

Az asszony azt hazudta, hogy Sylvia megszökött tőle, majd egy levelet íratott a kamaszlánnyal, hogy elment egy csapat fiúval. A kegyetlenkedésnek még itt sem volt vége. Gyerekeivel lefogatta Sylviát, és egy forró tűvel belevéste a hasába, hogy:

„Prosti vagyok, és büszke vagyok erre”

a szeméttelepre vitte volna

Gertrude azt tervezte, hogy az eddigre már csontsovány, erőtlen és beteg Sylviát kiteszi egy szeméttelepre meghalni, Slyvia megpróbált az ablakon keresztül megszökni. Gertrude rajtakapta, ezért Richarddal egy evezőlapáttal agyonverték.

A kiérkező zsaruk fülébe testvére, Jenny azt súgta, ha kiviszik a házból, mindent elmond.

Így lett, Gertrude-ot még aznap letartóztatták és több gyereke is börtönbüntetést kapott. Az asszonyt életfogytiglanra ítélték, de 1985-ben a Likens család tiltakozása ellenére szabadon engedték. Öt évvel később rákban halt meg.

További cikkek

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Tűz

Halálos áldozata is van a hajnali budapesti kórháztűznek -Fotók

Ez is érdekelhet

life.hu

Détár Enikő és Rékasi Károly lánya, Gigi 33 éves lett - Így köszöntötte az édesanyja

origo.hu

Megőrülnek a cicáért, mert pont úgy néz ki, mint Csizmás Kandúr

vg.hu

Budapest nyerte a versenyt Pozsonnyal szemben

delmagyar.hu

Halálos baleset az 5-ös főúton: egy 17 éves fiú a helyszínen életét vesztette

origo.hu

Így fejlődött a tévék formavilága 2021-ben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: koronavírusos a góllövőlistát vezető Kay Smits

vg.hu

Változott a trend: másra használják az ATM-eket a magyarok

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 24.: Ütős nap a hétfő

ripost.hu

10 fontos tény az omikronról, a hazai esetszámok 90 százalékáért felelős mutációról

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet