Aktuális

Szívszorító fotó: így térdel élet-halál közt lebegő hároméves kislánya mellett az édesapa

Bors

Létrehozva: 2020.12.22.

Kétségbeesetten vár a karácsonyi csodára egy család, akikmindent megtennének, hogy visszakapják mosolygós, életvidám kislányukat.

Megrázó fényképet tett közzé egy aggódó család hároméves, élet-halál közt lebegő kislányukról. Lunát vasárnap reggel nem sokkal kilenc előtt gázolta el egy autó az ausztrál Gold Coast városában, amikor a lányka két parkoló jármű közül kilépett az útra. Azóta intenzív osztályon fekszik. Szerettei azt sem tudják, magához tér-e a gyermek, és ha igen, képes lesz-e újra járni.

Harcolj tovább, kicsim – írta Luna édesanyja a felvételhez, amin a kislány apja térdel gyermeke mellett, imádkozva a karácsonyi csodáért.

– Imádkozzatok érte! Nem adjuk fel a reményt és nem mozdulunk el mellőle – olvasható a posztban.

Jelenleg minden egyes nap egy újabb küzdelem Luna Matengának. Családja most abban reménykedik, hogy nem lett gerincvelő-sérülése, így ha egyszer magához tér, képes lesz járni is. A baleset helyszínén egyébként jelen volt egy ápoló, aki azonnal megkezdte a kislány újraélesztését – ezzel alighanem megmentve az életét.

– Luna a világ legcsodálatosabb kislánya. Magabiztos, gyönyörű, a legjobb testvér és oly nagyon küzd az életéért! Az egész világ itt van mellette, hogy imákkal támogassa – nyilatkozta az életéért harcoló kislány édesanyja, Jessica Feeney a Daily Mail Australiának

Ez is érdekelheti!

Megszakad a szív: egymás kezét fogva halt meg a hatvanas tanár házaspár

"Ő volt a fény az éjszakában" - sosem láthatja felnőni a kislányát a fiatal édesapa

Felfoghatatlan fájdalom: sosem szoríthatta magához kisfiát a 29 éves magyar édesanya, aki koronavírusban vesztette életét

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek