Aktuális

Meghalt az értelmi sérült lány, akit tévedésből élve kezdtek el bebalzsamozni

Bors

2020. október 20. kedd 19:00

Életét vesztette az a húsz éves lány, akit augusztus végén egy detroiti kórházban tévedésből halottnak nyilvánítottak, majd nem sokkal később a halottasházban már a temetéséhez készültek bebalzsamozni.

 Timesha Beauchamp történetéről a Bors is beszámolt, akit egy reggeli rosszulléte után több mint fél óráig próbáltak újraéleszteni és mivel nem jártak sikerrel, a sürgősségi osztály orvosa a mentőktől kapott információk alapján halottnak nyilvánította a súlyos értelmi sérült nőt. Ám Timesha valójában egyáltalán nem halt meg, és amikor a halottasházban kinyitották a hullazsákját, nemcsak lélegzett, de még a szeme is nyitva volt.

A lány augusztus vége óta válságos állapotban volt, családjának jogi képviselője pedig hétfőn közölte a szörnyű hírt, hogy Timesha szervezete feladta a harcot.

Ez a második alkalom, hogy az imádott Timeshánkat halottnak nyilvánítottak, de ezúttal már nem fog visszatérni közénk

– áll a közleményben. A család nem kevesebb, mint 50 millió dolláros (15,5 milliárd forintos) kártérítési pert indít Southfield városa ellen, és az ellen a négy ember ellen (mentősök, illetve orvosok), akik még augusztusban először megvizsgálták a lányt és akik közösen állapították meg tévesen halálának beálltát.

This beautiful young lady, Timesha Beauchamp, was declared dead by an ER physician based on information provided to them...

Posted by Kimberly Craig WXYZ on Monday, August 24, 2020

– A halálát az oxigénhiányos állapot miatti súlyos agysérülés okozta. Az oxigénhiányos állapot pedig azért alakult ki, mert a mentősök és az orvosok tévesen halottnak nyilvánították, ahelyett, hogy segítették volna a légzését – idézi a Guardian a család ügyvédjét, Geoffrey Fiegert.

A szakszerű orvosi segítség helyett a lányt a halottasházba vitték, ahol az ott dolgozók észrevették, hogy a szemei nyitva vannak és él.

Southfield városa már augusztus vége óta vizsgálja a Timesha ügyét, a helyi egészségügyi szolgáltatók főnöke szerint a lánynak Lazarus-szindrómája lehetett azon az augusztus végi napon, vagyis a keringése spontán újraindult az előzőleg sikertelenek bizonyult újraélesztési kísérletek után.

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Exkluzív interjú adott Csuti: „A lelkem összetört”

likebalaton.hu

Mértéktelenül pusztítják a kárókatonák a balatoni halállományt

life.hu

Hétvégi horoszkóp (január 22-23.): tartogatnak némi jóleső izgalmat a következő napok

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

bama.hu

Megfenyegették a kozármislenyi háziorvost az oltások beadása miatt

vg.hu

Putyin teljesíthetetlennek látszó követelésekkel állt ellő – Blinken és Lavrov maradna a békés megoldásnál

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 23.: Aki hozzád tartozik, úgyis visszajön…

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?

origo.hu

A világbajnok nyerte a két kézilabdanemzet rangadóját az Európa-bajnokságon