Aktuális

Szívfacsaró: Előre kellett hozni az esküvőt, mert a vőlegény harmadik tumorja már gyógyíthatatlan

Bors

Létrehozva: 2019.08.18.

Elképesztő sebességre kellett kapcsolni az esküvő megszervezésében, hogy a szerelmesek egybekelhessenek, amíg nem lesz túl késő.

A 32 éves Chris Kenney és 30 esztendős menyasszonya, Tracy Wilson nagyon reménykedik benne, hogy szeptember 28-ig összejön elegendő pénzt arra, hogy megtartsák az esküvőjüket, miután kiderült, hogy a vőlegénynek gyógyíthatatlan rákos megbetegedése van.

Chris 2014-ben egy diszkóban ismerkedett össze Tracyvel, akinek három héttel ezelőtt, a 30. születésnapján kérte meg a kezét. Eredetileg 2022-re tervezték az egybekelésüket, csakhogy kiderült, hogy a fiúnak harmadszorra van agytumora. Miközben az első kettőt sikeresen el tudták távolítani műtéti beavatkozás útján, az orvosok ezúttal azt mondták, a daganat olyan mélyen van, hogy nem lehet eltávolítani.

A menyasszony testvére, Linda létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, hogy az előrehozott lagzira összejöjjön a pénz: 1500 fontot (530 ezer Ft) már sikerült is összegyűjteni.

– Nem tudom abbahagyni a sírást. Annyira megható, hogy barátok és teljesen ismeretlen emberek is segíteni szeretnének. Nagyon hálásak vagyunk a nagylelkűségük miatt – magyarázta a 33 éves nő a Daily Mailnek. – Chris a legcsodálatosabb ember, akivel valaha is találkoztam, kiváló nagybátyja a három fiamnak. Nem tudjuk felfogni, hogy ez történik vele, és hogy versenyt kell futnunk az idővel.

A megdöbbentő hírrel azután szembesült a vőlegény, hogy többször olyan szörnyű rohamai voltak, mint előtte sohasem. Az orvosok elmondták neki, hogy bármilyen kezelés csak még erősebb szenvedésekkel járna, aminek nincs értelme őt kitenni.

– A húgom rövid ruhában, aranyszínű díszekkel és virágokkal feltűzött hajjal szeretne oltár elé állni. Christ nem érdeklik a külsőségek, ő csak egy szép esküvőt kíván maguknak – árulta el Linda.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek