Aktuális

Szeme fényét gyászolja a Voice sztárja, mert egy autós kiszálláskor végzetes hibát vétett

Címkék
baleset

Bors

Létrehozva: 2017.08.07.

Szörnyű tragédiáról számol be a Guardian: egy walesi településen vasárnap nem sokkal fél 2 után egy elszabadult Range Rover egy mindössze egyéves kislány halálát okozta. Az első feltételezések szerint egy dombon hagyott autó szabadult el, vélhetően elfelejtették behúzni a kéziféket, az autó pedig egy falnak ütközött, amely ráomlott két kisgyerekre, és végül a kis Pearl Melody Black halálához vezetett.

Toddler dies after 'unoccupied' car hits wall in Merthyr Tydfil

The parents of Pearl Black, a one-year-old girl who died after an accident involving a car in south Wales on Sunday, have said "she has left a massive hole in our hearts. The world will be a darker place without her. She was the reason we all lived."

A balesetben megsérült a kislány testvére is, mindkettejüket kórházba szállították, ám a kislány belehalt a sérüléseibe.

Egy közelben lakó nő, Rebecca Morgan úgy tudja, hogy a család egy parkból tért hazafelé, amikor a tragédia megtörtént, az apa pedig még éjfélkor is a baleset helyszínén virrasztott.

A kislány édesapja, Paul Black ismert tetoválóművész, aki szerencsét próbált a Voice 2014-es szezonjában is.

A szülők a rendőrségen keresztül nyilatkozva kijelentették: kislányuk halála hatalmas űrt hagyott bennük.

"Pearl volt az égbolt minden egyes csillagja. Ahogy az emberre nézett, minden szív elolvadt" - szólnak a szülők szívfacsaró szavai. "Hatalmas űr maradt utána a szívünkben, a világ sötétebb hely lesz nélküle. Érte éltünk."

Híradás a tragédiáról:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek