Aktuális

Ismét megdőlt egy totál idióta világrekord

Bors

Létrehozva: 2017.06.13.

<p>Az új eredményt valaki - nagyon találóan - így kommentálta: “Nem értem meg azokat a rekordokat, amiknek az eléréséhez semmiféle különleges tudás vagy teljesítmény nem kell.”</p>

Kína világrekorder lett, méghozzá - kapaszkodjanak meg! - hajmosásban! Múlt csütörtökön ugyanis egy helyen, egyszerre 795 ember samponozta és mosta a haját Tajjüan városában - ami már Guinness-rekordnak számít. Azt sajnos nem tudjuk, mi volt az előző rekord.

Elsőre talán azt hihetnénk, hogy valamilyen samponmárka áll az esemény mögött, de nem: a szervezők célja állítólag az volt, hogy a rekorderek ezzel jelképesen lemossák magukról az aggodalmaikat és boldogak lehetnek - írja a Shanghaiist.

China sets Guinness World Record for most people washing their hair at the same time

China continues to show off its strength as a global superpower, breaking yet another inane world record last week. Last Thursday, 795 people in the Shanxi capital of Taiyuan washed their hair outside with shampoo simultaneously. For their efforts, they were awarded with a plaque from Guinness World Records.

Kína egyébként több fura tömegrekordot tart, mint például a tésztagyúrásét (egyszerre 4613 ember), a japán szolgálólány-kosztüm viselését (715 ember) - de náluk viseltek egyszerre, egy helyen a legtöbben arcpakolást is - ehhez a 2015-ös világrekordhoz 1231 közreműködő kellett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek