Aktuális

Ezeknek az ikreknek nem sok idejük van már együtt

Bors

Létrehozva: 2017.03.17.

Zack és Leo együtt születtek, együt fekszenek le aludni, együtt esznek és gyakorlatilag mindent egyszerre csinálnak, mert nemcsak szeretik egymást, de ikertestvérek is - írja a The Sun magazin. A fiúk most még csak öt évesek, de a drága idejük egyre csak fogy. Zacknak ugyanis agydaganat van, amelyet nem lehet megoperálni.

A szülők most arra gyűjtenek, hogy a fiaiknak lehessen több idejük még együtt. Ugyanis bár sugárterápiával próbáltak segíteni Zacken, de a szervezete nem reagált rá. A szülők tudomást szereztek egy még merőben új eljárásról, amely bár nem ígér csodát, hiszen nincsenek még róla tapasztalatok, de egy lehetőség lenne a gyerekek számára, hogy együtt nőhessenek fel. Az ikrek szülei ezért Go Fund Me-n kérnek segítséget, hiszen nincs 100 ezer fontjuk. 

A   Zack És Leo annyira egymásra van hangolódva, hogy ugyanolyan ruhákat hajlandóak csak felvenni és amíg Zacket kezelték Leo nem volt hajlandó óvodába se menni. Zack sosem panaszkodik, hogy fáj valami, holott mindenki tudja, hogy szenved. Arca a szteroidok miatt felduzzadt, de amint kiürül a szervezetéből teljesen úgy néz ki mint a testvére. “Még a szeplőik is ugyanott vannak” - mondta könnyeivel küszködve az anyjuk, aki azt is hozzátette, ha ennyire hasonlítanak kívülről, tart töle, hogy Leónak is agydaganata lesz. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek