Aktuális

Simicska biztos abban, hogy megfigyelik

Bors

2016. április 28. csütörtök 05:30

Negatív lett minden lelete, ezért hat nap után hazaengedték Simicska Lajost a budakeszi Korányi Intézetből – tudta meg a Bors.

Vírus Fertőzés okozta Simicska tüdővérzését, így sem műtétre, sem hosszabb kezelésre nem lesz szüksége – árulta el a Borsnak egy névtelenséget kérő forrásunk, aki szinte mindennap beszélt a vállalkozóval múlt péntek óta. Akkor szállította rohammentő Simicskát az Országos Korányi TBC- és Pulmonológiai Intézetbe. Az orvosok nem találtak összefüggést a rövid lefolyású betegség és a vállalkozó stresszes, dohányos életmódja között. Persze ettől még a cigaretta elhagyására utasították.

Nem bizonyultak igaznak azok a sajtóhírek, amelyek szerint Simicska emberei a legrosszabbra készültek, vagyis hogy az üzletember nem lesz képes a vállalatbirodalom irányítására. Forrásunktól megtudtuk: Simicska a kórházba kerülésétől kezdve telefonon irányította a cégeit, a kontrollt egyetlen percre sem vesztette el. 

Véletlen csupán, hogy 24 éves fiát, Simicska Ádámot még a múlt héten kinevezték a vállalkozó érdekeltségében lévő Nemzet Lap és Könyvkiadó Kft. élére. A fiatalember ugyanis már csaknem egy éve ismerkedik a cégvezetéssel.

Minden lépéséről tudnak

Forrásunk szerint Simicska számára nem kérdés, honnan értesült olyan pontosan a sajtó arról, hogy mikor és milyen tünetekkel szállították kórházba. Az üzletembert magánnyomozók tarthatják megfigyelés alatt, akik információikat a megbízóik által kiválasztott sajtótermékekhez juttatják el. Simicska közvetlen, bizalmas környezete ugyanis nagyon szűk és zárt: negatív információk soha nem jutnak ki, csak olyanok, amit a vállalkozó is akar. Lényegében így tudott eltűnni a nyilvánosság elől 1999 és 2014 között, amely alatt csak néhány fotó készült róla.

További cikkek

Időjárás

Berobbanó hőség, korán érkező tél: kiderült, milyen időre számíthatunk 2022-ben

Tragédia

"A lányommal akarok lenni" - öngyilkosságot kísérelt meg az édesanya, miután elvesztette gyermekét

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

A szerelem nem ismer akadályt: közös gyereket akar a 61 éves nagyi és 24 éves férje

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

she.life.hu

Ha anyám jó szándékán múlt volna, akkor örökre boldogtalan maradok

hirtv.hu

Ismét szabályt sértett Karácsony Gergely autója

bama.hu

Figyelik a tilos ellenére behajtókat - írja olvasónk

origo.hu

A Sony saját fejlesztői kardoskodtak a PC mellett

vg.hu

Túlkínálat miatt lehet jó befektetés az ingatlan

szon.hu

Lakástűz a nyíregyházi társasházban: meghalt egy ember

mandiner.hu

Ellopni a lelket, megtörni a testet – Mező Gábor új könyvéről a Mandinernek

origo.hu

Egy vastag köteg húszezrest mutogat az RTL Klub bukott sztárja a börtönbüntetése előtt