Aktuális

Kislány kezdeményezte az orális szexet a keszthelyi kocsi hátsó ülésén

MTI

2015. november 21. szombat 09:45

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt, illetve személyiségfejlesztő pszichológiai terápiára kötelezett a Keszthelyi Járásbíróság egy 26 éves férfit, aki egy internetes csevegés során megismert 11 éves lánnyal került közvetlenül is szexuális kapcsolatba - tájékoztatta a Zalaegerszegi Törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t.

Beznicza Árpád felidézte, hogy a vádirat szerint az akkor 10 éves kislány 2013-tól két internetes közösségi portálon keresztül férfiakkal ismerkedett meg, így került kapcsolatba a most 26 éves férfival, aki fiatal lányok ismeretségét kereste. Tavaly nyáron a vádlott kérésére a kislány a webkamerája előtt megmutatta meztelen felsőtestét is, később pedig már személyes találkozót beszéltek meg.

A férfi elautózott a kislányért, akit először a keszthelyi mólóra vitt sétálni. Később beültek a kocsi hátsó ülésére, ahol mindketten levetkőztek, majd a kislány kezdeményezésére orális aktus történt közöttük.

A történtekre azután derült fény, hogy a kislány korábban jött el az iskolából, és mások látták, hogy beszáll egy idegen autóba.

A tárgyaláson a vádlott nem ismerte el a bűnösségét. Állítása szerint nem tudta, hogy a lány hány éves, illetve tagadta a szexuális aktust.

A kislány a bíróságon elmondta: édesanyja nem tudott arról, hogy a neten férfiakkal levelezik, és hogy többeknek félmeztelenre vetkőzött a webkamera előtt. Bevallotta azt is, hogy az orális aktust a vádlottal ő maga kezdeményezte.

Az igazságügyi pszichológusi szakvélemény szerint a kislány nagyfokú szeretet- és támaszigénye miatt kereste idősebbek társaságát, remélve, hogy ők megértik. A férfinak viszont a korához képest alacsonyabb szintű a szexuális fejlettsége, személyiségjegyei pedig nem felnőttekre jellemzőek.

A Keszthelyi Járásbíróság szexuális erőszak miatt két év, a végrehajtásában három és fél év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a 26 éves férfit. Elrendelte a pártfogói felügyeletét is, illetve kötelezte arra, hogy két éven át vegyen részt személyiségfejlesztő pszichológiai terápián.
Az ítéletet minden érintett tudomásul vette, így az jogerőssé is vált.

A szóvivő közölte még: miután az eset napvilágra került, a kislány és a férfi nem váltott több levelet. A lány internethasználatát a szülők korlátozták, az iskolájában pedig felvilágosító előadás és osztályfőnöki óra keretében beszéltek az internet és a közösségi oldalak veszélyeiről. 

További cikkek

Eltűnt

Ezek voltak a magyar kislány utolsó szavai eltűnése előtt, nagy erőkkel keresik

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Betelt nála a pohár – A királynő kizárhatja Meghant és Harryt a családból

888.hu

Leonardo DiCaprio azt hazudta, hogy az Egyesült Államok a világ legnagyobb környezetszennyezője

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

heol.hu

Két ember halálához vezetett a kerecsendi férfi felelőtlen száguldozása

origo.hu

Múmiákat rejtett Asszuán közelében egy görög-római sír

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Micsoda este Budapesten! – izlandi lapszemle

origo.hu

Többségi tulajdonrészt szerez az állam a debreceni repülőtér üzemeltetőjében

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Mérhetetlen csalódottság van bennem – Nagy László

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kisebb katasztrófa, hogy a magyar válogatott kiesett – Kentin Mahé

borsonline.hu

„Azt sem tudja, merre van arccal előre” - Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Kulcsár Edináról

origo.hu

Megijedt a gyalogos a locsolóautótól a zebrán, iszonyatos vége lett, hogy visszafordult