Aktuális

Sokkoló: ezt teszik a férfiak egy szép és részeg nővel

Bors

Létrehozva: 2014.11.12.

Újabb érdekes kísérletről készült videó látott napvilágot. Egy fiatal, csinos lány arra volt kíváncsi, hogyan reagálnak a férfiak egy ittas, szexi nő látványára az utcán. Az eredmény lesújtó.

Pár héttel ezelőtt az egész világon nagy visszhangot váltott ki annak a lánynak a videója, aki felvette, miket szólnak be neki a pasik, mikor egyedül sétál az utcán. A nő után leginkább pervez és visszataszító dolgokat kiabáltak a férfiak és egyik sem próbált meg hozzá tisztelettel, kedvesen közeledni.

Vélhetően ez a felvétel ihlette meg azt az amerikai lányt, aki azt próbálta ki, mi történik vele, ha fényes nappal, részegen bolyong az utcán. Sajnos kísérlet eredménye szerint, éles helyzetben vélhetően nemi erőszak áldozata lehetne.

A 20-as éveiben járó, fiatal lány a Hollywood Boulevardon, egy üveg piával kezében botladozott egy napot, hogy megfigyelje, milyen reakciókat vált ki. A nő egy buszmegállót keres, ám a videón szereplő összes pasi más irányba próbálja meg elterelni. Ahelyett, hogy elkísérnék a buszhoz, inkább saját autójukat ajánljak fel neki, és többen megpróbálják felvinni a lakásukra.

Bár azt nem tudni, hány jelenetet vágtak ki a filmből, elképzelhető, hogy voltak valóban segítőkész pasik, az eredmény mégis szomorú. A videón ugyanis öt férfi szerepel, közülük négyen gondolkodás nélkül kihasználták volna, az ittas állapotban lévő lányt és csak egy pasi segített neki eljutni a megállóig.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek