Aktuális

Döbbenet: ennyien csinálnák a barátnőjük pasijával! – 18+

Bors

2014. október 18. szombat 21:00

A hűtlen(kedő) nők kétharmada számára nem tabu a legjobb barátnő pasija sem. Ha ténylegesen nem is bújik ágyba mindegyikük a kebelbarátnője párjával, fejben igen. Vagyis erotikus fantáziáik között szerepel az, hogy egy jót hancúroznak a minősítetten foglalt férfivel.

Dráma: épp a legjobb barátnőtől kell félteni a férjet, a barátot! Egy friss felmérés szerint ugyanis egyáltalán nem kicsi az esélye annak, hogy egy nő legfontosabb lelki társa, bizalmasa, minden titkának ismerője gerjed a pasjára. Ez sült ki abból a „kutatásból”, amit a Victoria Milan félrelépős webportál csinált.

A netes társkeresőn, ami kifejezetten félrelépéshez hoz össze partnereket, eddig több mint 19 ezer nő regisztrált, és a körükben végzett felmérésből kisült, hogy 65 százalékuk vonzódik szexuálisan a legjobb barátnőjük férjéhez. Közülük csaknem 72 százalék, vagyis mintegy háromnegyedük szívesen le is feküdne a pasival.

A szomszéd fűje mindig zöldebb – vonja le a közhelyes következtetést a portál az összegzésében, ami természetesen a pszichés indokokat is próbálja felderíteni. A fő oka a vágy(akozás)nak eszerint az, hogy egyszerűen izgatóbb, szexibb a barátnő férje, ráadásul a válaszadók 28 százaléka szerint a korral még jobban is néz ki, mint a saját párjuk. Ez a leggyakrabban megadott indok!

A második helyen az Ő még mindig szenvedélyes, van benne tűz, az én pasim már langyos, teljesen passzív szerepel (21 százalék), a harmadik leggyakoribb magyarázat az Ők még eljárnak szórakozni, mi meg csak otthon ülünk (11 százalék). Ehhez képest a legjobb barátnő pasijának intelligenciája meg a jó humora szinte lényegtelen (8 és 2 százalék).

A jó hír viszont, hogy a félredugós nők többsége azért mégsem váltja valósággá a szexuális vágyait a kebelbarátnőjük párjával. Csak 18 százalék ismerte el, hogy már ténylegesen flörtöl, csábítgatja a férfit. A többség ugyanis marha nagy kockázatot lát abban, hogy a legjobb barátnője férjével kamatyoljon, a barátságukat ugyanis sokkal jobban féltik annál.

További cikkek

Tragédia

Most kaptuk: Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

LikeFight

LikeFight: Orbán látványosan lekörözte Márki-Zayt

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Ájultra erőszakolták a 3 gyermekes édesanyát, borzalmas, ki művelte ezt vele

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő

kisalfold.hu

Ruhákat lopott az Árkád egyik üzletéből - Keresi a rendőrség

vg.hu

Túlkínálat miatt lehet jó befektetés az ingatlan

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

ripost.hu

A padláson találták meg az eltűnt magyar nő holttestét

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

origo.hu

Ezzel a góllal nyert a magyar kézilabda-válogatott Portugália ellen - videó