Aktuális

Két éve saját kutyája szőrét eszi a fiatal nő

Bors

Létrehozva: 2014.08.19.

A 27 éves kutyakozmetikus kíváncsiságból kezdte el nagy becsben tartott uszkárjának szőrét enni, méghozzá azért, mert stresszes volt a munkája. Nagyon finom!

Egy 27 éves kínai nő, bizonyos Vang Csing nem mindennapi - vagy inkább gyomorforgató - szokásával próbálja népszerűsteni - vagy inkább lejáratni magát. Azt mondja, két éve saját kutyájának a szőrét eszi, mert szerinte nagyon finom - írja a Shanghaiist. 

Eredetileg azért kezdte el enni Kuku nevű, most négy éves uszkárjának szőrét, mert túl stresszes volt a munkája, de aztán gyorsan megszerette. Mármint a szőrt, a munkát otthagyta, és inkább kutyakozmetikus lett. 

Tulajdonképpen az egész úgy jött, hogy amikor egyszer levágta az amúgy rendesen elkényeztetett Kuku szőrét, összegyúrta egy kis gombócba, és kíváncsiságból bevette a szájába. Maga is meglepődött, de nagyon finom volt, ezért azóta sem tudott leszokni róla. Azt mondja, olyan édes íze van, tisztára, mint a csokoládé. 

Vang nem is nagyon tervez felhagyni fura szokásával, ha meg ráadásul megnyitja régóta tervezett kutyaruha szalonját, ott aztán még több szőrt ehet majd, ha megkívánja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek