Aktuális

Tíz évet kapott a boltossal szexelő nő

Bors

2014. április 10. csütörtök 17:30

Különös ügyben hirdetett ítéletet a Budapest Környéki Törvényszék. Egy 44 éves nő havonta 100 ezer forint értékben vásárolhatott egy péceli boltban, amelynek tulaja cserébe takarítást és szexet kért. Gyilkosság lett a románc vége.

Emberölés bűntette volt a vád az ellen a nő ellen, akinek az ügyében ítéletet hirdetett ma a Budapest Környéki Törvényszék - közölte lapunkkal Koszta János, a törvényszék szóvivője. Az akkor 44 éves nő 2012. december 9-én egy késsel megölte egy péceli élelmiszerüzlet tulajdonosát. K. J.-nét a bíróság 10 év börtönbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője a büntetés enyhítése érdekében fellebbezett; az ügyész tudomásul vette a bíróság ítéletét.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott és a sértett ismerősök voltak, a nő a sértett péceli boltjába járt vásárolni. A vádlott nehéz anyagi körülmények között élt, ezért 2012. szeptembere körül megegyeztek abban, hogy a nő havonta 100.000 forintért vásárolhat a boltban, cserébe kitakarítja az üzletet és az ahhoz tartozó kis lakást, segít a papírmunkában és szexuális szolgáltatást is nyújt a sértettnek.

A nő a megállapodásban meghatározottakon túl is gyakran tartózkodott a boltban, a magatartásával a vevők elégedetlenek voltak, mert többször durva hangon beszélt velük, ezt azonban a sértett elnézte neki, mert elmondása szerint szerelmes volt a vádlottba. A férfi és a nő is szinte napi rendszerességgel fogyasztott szeszes italt az együtt töltött időben.

A vádlott 2012. december 9-én délelőtt vásárolt a boltban, majd 13 óra körül visszament, hogy elvégezze a takarítást. Ezután a férfi kocsijával elmentek bevásárolni, majd az esti órákban visszamentek az üzletbe, ahol a nő a papírmunkát végezte, közben pálinkát fogyasztottak, amitől a sértett közepes fokú alkoholos befolyásoltság alá került.

20.30 körüli időben, amikor a vádlott már hazaindult, a sértett kérte, hogy maradjon és létesítsenek szexuális kapcsolatot; ezt a nő nem akarta, a férfi ezért megragadta a kezét; a vádlott erre felkapott egy kést, majd egy ízben szívtájékon szúrta. A vádlott kihívta a mentőket, a férfi ennek ellenére a helyszínen életét vesztette.

További cikkek

Pucér

Ha nem látod, el sem hiszed, mit találtak a Google térképének böngészése közben!

Covid

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a németek elhalasztanák a spanyolok elleni meccsüket

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

magyarnemzet.hu

Izraeli nagykövet: A zsidóságot hagyják ki a kampányból!

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

Magyar kutatók találták meg a világ legkisebb szárazföldi csigáit

mindmegette.hu

Mustáros csirkeragu, ami olyan krémes és a szaftos, hogy elalélsz

vg.hu

Síbalesetben elhunyt a César-díjas francia színész

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

life.hu

Gáspár Győző végre elmondta, mit jelent a "cigány kolbász"

origo.hu

Újabb fontos szakaszához érkezett a főváros legújabb hídjának kivitelezése - videó