Aktuális

Rémálomba fordult az internetes társkeresés

Bors

2014. március 17. hétfő 17:00

39 évesen, egy húszéves kapcsolat romjaival a háta mögött az interneten keresett új szerelmet egy háromgyerekes anya. Azt hitte, meg is találta - ám hamarosan valami olyasmi derült ki, amire legszörnyűbb álmában sem gondolt.

Rachel Dilley egy internetes társkereső oldalon próbált párt találni, miután két évtizedes kapcsolata tönkrement - írja a Daily Mail. Három tinédzser gyerek anyjaként nem igazán bízott benne, hogy megtalálja a szerelmet, de nagy örömére már a második férfi, akivel találkozott, rendkívül kellemes benyomást tett rá.

Az illető egy vele egykorú, kétgyerekes építási vállalkozó volt, aki elhalmozta bókokkal, megnevetette, és visszaadta az önbizalmát. A férfi a jelek szerint olyan komolyan gondolta a kapcsolatukat, hogy már hetekkel később felvetette: költözzenek össze.

Három hónap múlva azonban az álom keserű rémálomba fordult. Rachel egy napon egy másik nő levelére bukkant a kedvese lakásán, amelyből egyértelműen kiderült: a férfi más nővel is szexuális kapcsolatot tart fenn. A csalódott asszony szakított, ám az igazi megrázkódtatás csak ezután következett.

Miután furcsa tüneteket észlelt magán, elment a háziorvosához, aki elküldte egy HIV-tesztre. A nő nyugodt szívvel ment a vérvételre, biztos volt benne, hogy nem kaphatott el semmit, hiszen világ életében monogám volt, nem bújt ágyba fűvel-fával.

Csakhogy mint kiderült, ez nem volt igaz hűtlen exbarátjára, aki megfertőzte az Aidset okozó vírussal. Rachel teljesen kétségbe volt esve, mert meg volt győződve róla, hogy a diagnózis a halálos ítéletét jelenti. Szerencsére ma már gyógyszerekkel jól karban tartható a HIV-fertőzöttek állapota, így Rachel hosszú és teljes életet élhet, ugyanakkor a párkereséstől egy életre elment a kedve.

Az asszony ma már 48 éves, egyedül él, és nem is vágyik már társra. Azt mondja, bőven elég neki, hogy a gyerekeivel és az unokáival lehet, a férfiakkal pedig örökre leszámolt.

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

life.hu

Újabb áldozatot követelt a koronavírus: otthonában találták meg holtan a színésznőt

magyarnemzet.hu

Rákay Philip: A liberálisoknak is jobb vigyázni az ilyennel!

feol.hu

Kalandos történet - Rendőrök vitték a Fejér megyei anyukát szülni a csúcsforgalomban

origo.hu

Négyszázezer euróért árvereztek el egy ritka 20 dukát névértékű érmét

nemzetisport.hu

NB I: Puskás Akadémia–Ferencváros – élőben az NSO-n!

vg.hu

Kiderült, miért húzódik el sokaknál a Covid-megbetegedés

mandiner.hu

Márki-Zay: Halló, tessék, Kalányos Orbán vagyok!

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

origo.hu

Leszámolt a vásárlók vágyaival a Tesla, nem kapják meg, amit akarnak