Aktuális

Durva: megöli a melle a pornósztárt

Bors

2014. január 15. szerda 17:30

Orvosai azt tanácsolják Elizabeth Starrnak, hogy sürgősen távolíttassa el mindkét mellét, különben nem szavatolják, hogy életben marad. A 43 éves pornósztár keblét több mint egy évtizede tiltott módszerrel növelték hatalmasra.

Állandó halálfélelemben él a brit pornófilmek hajdan ünnepelt sztárja, mert bármelyik pillanatban megölheti egy vérrög vagy egy fertőzés. A bajt az órásira növelt melle okozza, amelyben már alig található természetes szövet.

A ma kétgyermekes családanyát, Elizabeth Starrt 1999-ben műtötték meg egy már akkor is betiltott módszerrel: polipropilénszálakat ültettek keblébe.

A beavatkozás egymillió forintba került, és a klinika azt hazudta a kebelcsodának, hogy az egészségügyi hatóságok engedélyezték a módszert. Az eljárás lényege, hogy a szálak serkentik a folyadéktermelődést a mellben.

A baj csak az volt, hogy a folyamat nem állt le, vagyis Elizabeth melle a mai napig nő, bár már most is elviselhetetlen méretű.

– Már napokkal a műtét után jelentkeztek aggasztó tünetek, a jobb mellem begyulladt, elfertőződött, és borzalmasan fájt – meséli a pornósztár.

Ezután számtalan korrekciós műtét következett, amely során fertőzött szöveteket és műanyag szálakat távolítottak el a jobb melléből, ám ez utóbbiak a balba annyira beágyazódtak, hogy lehetetlen volt kioperálni őket.

– Teljesen behálózták a bal mellemet, és jelenleg is serkentik a növekedését.

Munkája miatt kénytelen volt állandó korrekciókon részt venni, hogy egyforma maradjon a két keble: a jobba már négy liter folyadékot pumpáltak, hogy formában tartsák. Műtéteinek eddigi összköltsége eléri a 20 millió forintot. A legnagyobb baj, hogy a fertőzés nem múlt el, ráadásul rendkívül nagy a vérrögképződés veszélye, ami bármelyik pillanatban végezhet vele. Elizabeth mégis habozik.

– Hatvanhárom beavatkozáson estem már át, hogy fenntartsam a karrieremet, ezért nem hiszem, hogy képes lennék levágatni a melleimet.  

További cikkek

Kamatstop

A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál

KRESZ

Mozgáskorlátozottak helyén, tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója - videó

Ez is érdekelhet