Aktuális

Magyar lányé lett a világ legszexibb teste cím - fotókkal

GYLF

Létrehozva: 2013.11.05.

Ötven ország legszebb lányai mérkőztek egymással a Miss Asia Pacific szépségverseny szöuli döntőjében. Ács Bea aratott a testével.

A Bors fél évvel ezelőtt mutatta be Ács Beát, aki nem is olyan rég még rendre Jodie Fosterrel ebédelhetett. Mára azonban Bea már elköltözött Hollywoodból és saját kezébe vette a sorsát. Az elmúlt négy hétben Szöulban építgette karrierjét, ahová egyedüli magyar résztvevőként ő utazhatott egy szépségverseny döntőjére. A nála öt-hat évvel fiatalabbak között sem vallott szégyent még úgy sem, hogy a helyszínen jött csak rá: nehezebb dolga lesz, mint a többieknek.

– Más országok versenyzői komoly felkészítésen estek át, mielőtt kiutaztak Ko­reába, én az utazás előtt három nappal tudtam meg, hogy jelenésem lesz. Éppen csak a nemzeti viseletemet tudtam magamnak ennyi idő alatt beszerezni – mondta a Borsnak Bea.

– Kint három héten át mindennap hajnalban keltettek minket, interjúk, közös programok, külön versenyek voltak, és sokat utaztunk is. A sminkemet, a hajamat mindvégig magamnak készítettem, sőt, egyedüliként egy angol nyelvű bemutatkozóval is készültem a külön versenyre, amelyen mindenki megmutathatta, miben tehetséges. Én zongoráztam – magyarázta.

A külön versenyek során azonban a magyar lánynak is termett babér: a szervezők a legügyesebb táncost, énekest, a tehetséget, az arcot és a testet is díjazták. Az utóbbi kategó­riában pedig Bea lett a királynő. 

– Nem számítottam rá, de nagyon örültem neki. A fotó­zások során többször mondták nekem, hogy leginkább fürdőruhában, bikiniben sikerülnek a képeim, ez a fő profilom modellként is. A versenyt követően már be is jelentkeztek hozzám Thaiföldről, ahol a nyuszis magazinnak szeretnének fotózni, és a versenyükre is bekerültem – számolt be sikeréről a csinos magyar lány. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek