Aktuális

Leinformálták Orbán Ráhel násznépét

Bors

Létrehozva: 2013.08.29.

Előzetesen ellenőrizték az Orbán Ráhel esküvőjére meghívottakat. A cél az volt, hogy olyan vendég ne kerüljön az ifjú pár közelébe, akinek személye később politikai támadásokra adhat okot.

Információnk szerint a meghívottak köréről alapvetően Ráhel és vőlegénye, Tiborcz István döntött, pontosabban a Tiborcz család esetében István édesapjára hárult a feladat nagy része.

A vendéglista összeállítása után a rokonokat és barátokat szűrésnek vetették alá, ezt a kormányfő személye miatt kötelező volt elvégezni. Az Orbán Viktor biztonságára felügyelő szakemberek nem csupán azt vizsgálták, van-e a listán szereplők között olyan, akinek priusza van – ilyet egyébként nem találtak –, de arra is ügyeltek, hogy egy-egy fiatalkori „botlásra” is fény derüljön. Ez nem titkos kutatást jelentett, hanem a családok által ismert információk rendszerezését.

Minderre még a meghívók postázása előtt került sor.

Lapunk úgy tudja, ennek eredménye az lett, hogy a szóba jöhető meghívottak közül volt, aki „fennakadt a szűrőn”, így ő nem is lesz jelen a szeptember 7-ei esküvőn és a lakodalmon. Úgy tudjuk, ennek oka az volt, hogy a családok el akarták kerülni a hangzatos újságcímeket, és hogy ne keveredjenek negatív felhangok a nagy naphoz.

Nem kötelező elmenni

– Ha valaki úgy dönt, hogy a meghívás ellenére nem akar az esküvőre elmenni, annak muszáj gratuláló levelet küldenie az ifjú párnak – mondta Görög Ibolya.

A protokollszakértő szerint akit csak az esküvőre hívtak meg, a lagzira viszont nem, annak is illik nászajándékot adni. A kötelező viselet az esküvőn: sötét színű öltöny, fehér inggel és nyakkendővel.

A lagzin már lehet lazítani, a zakót és a nyakkendőt le lehet venni.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek