Aktuális

Egy egész család támadt egy nőre Lábodon

Bors

2013. augusztus 17. szombat 20:00

Mi lehet egy támadás sikerének legfőbb biztosítéka? A totális erőfölény. Nos, a háromtagú lábodi család tutira ment: két férfi és egy nő egyszerre esett neki az ellenük egyedül hadakozó asszonynak. Naná, hogy a família győzött...

Csoportosan elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés miatt kell felelnie egy lábodi család három tagjának - írja a sonline.hu.

– A Nagyatádi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

– A rendelkezésre álló adatok szerint csütörtök este Lábodon – az utcán – egy helyi család három tagja egy korábbi nézeteltérés miatt szóváltásba keveredett egy szintén lábodi nővel. A veszekedés pedig tettlegességig fajult. A 26 és az 52 éves férfi, valamint az 52 esztendős nő szidalmazták a sértettet, majd megütötték, valamint a ruháját tépték. A rendőrök mindhárom személyt előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra. B. Gábort, B. Sándort, valamint B. Sándornét – szabadlábon hagyásuk mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

További cikkek

Gyilkosság

Hat családtagjával végzett a vérfertőző lelkész

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Ez is érdekelhet