Aktuális

Brutálisan kínhalált halt a transznemű tini

Bors

Létrehozva: 2013.08.12.

A 16 éves jamaikai transznemű fiú egy bulin jelent meg női ruhában, és ez lett a veszte. Összeverték, megszurkálták, meglőtték, majd egy kocsival is áthajtottak rajta.

A 16 éves Dwayne Jones egész tinikorát végiszenvedte mássága miat. Társai folyamatosan bántották az iskolában, és családja is ellene fordult: apja 14 évesen kirúgta otthonról, majd a szomszédokat is ráuszította, akik a környékről is elüldözték, írja a Daily Mail.

Ennek ellenére a fiú megpróbálta elfogadtatni a környezetével, hogy ő nőként szeretné élni az életét, és úgy is öltözött. Sokszor nem is vették észre, hogy férfi, és így történt ez azon a partin is, ahol végül életét vesztette. Amikor a parketten táncolt, meglátott egy lányt, akit a templomból ismert, és felfedte neki magát.

Percekkel később a lány fiúbarátai körbevették, és provokálni kezdték. A veszekedés egyre agresszívabbá vált, végül Dwayne már az életéért küzdött, de esélye sem volt. Támadói eszméletlenre verték, megszurkálták, belelőttek, és hogy biztosan meghaljon, még kocsival is áthajtottak rajta.

Bár a partin több százan voltak, így rengeteg szemtanúja volt az esetnek, a rendőrség még mindig nem találja az elkövetőket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek