Aktuális

Beletört az álla az óriáshamburgerbe

Bors

Létrehozva: 2013.08.22.

Egy liverpooli nő megpróbált elbánni egy háromemeletes hamburgerrel, ám kísérlete kudarcba fulladt. Sőt, a lakoma utáni napon kiderült, hogy az állkapocscsontja is megsínylette falánkságát.

A 25 éves Nicola Peate nagy zablásásra készült, amikor egy háromemeletes óriás hamburgert rendelt az egyik liverpooli étteremben. A nő azonban túlságosan nagyot akart harapni, és az első falat után hirtelen óriási fájdalmat érzett.

Peate először csak nevetett a sikertelen próbálkozásán, ám mivel iszonyú fájdalmai még másnap sem akartak elmúlni, így orvoshoz ment problémájával. A röntgen azonnal kiderítette, hogy a nő állkapcsa elmozdult a helyéről az óriási falat miatt.

– Nem gondoltam volna, hogy elmozdult az állkapcsom. Erre azért nem számít az ember, amikor hamburgert eszik – mesélt fájdalmas kalandjáról a nő a Mirror napilapnak.

A vizsgálatok megállapították, hogy Peate Ehlers-Danlos-szindrómában szenved, ami a kötőszövet ritka betegsége, és szokatlanul hajlékony ízületeket, nagyon nyúlékony bőrt és sérülékeny szöveteket eredményez. Vagyis tulajdonképpen ennek a kórnak köszönhette, hogy a túlságosan nagy harapás miatt elmozdult állkapcsa. A baleset helyszínéül szolgáló Almoust Famous étterem szóvivője azt nyilatkozta a lapnak, hogy még soha nem fordult elő az óriáshamburgerük miatt ilyen eset, de mielőbbi gyógyulást és további jó étvágyat kívánnak a pórul járt nőnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek