Aktuális

Liftben utazó, magányos nőket gyilkolt a 22 éves Tamás

Bors

2012. december 13. csütörtök 16:00

Brutális módon végezett ki egy nőt, míg egy másikat életveszélyesen megsebesített a 22 éves P. Tamás. A fiatal egy törött kés pengéjével összevagdosta, kirabolta - kizárólag nőkből álló - áldozatait, majd sorsára hagyta a vérbe fagyott asszonyokat. A rendőrség elkapta a férfit.

Alig nőtt ki a tinikorból az a fiatal férfi, aki a 23. születésnapja előtt kis híján sorozatgyilkossá vált, miután november hetedikén brutális módon lemészárolt egy védtelen nőt egy III. kerületi liftben. A fiatal P. Tamás először a Raktár utca egyik társasházában vetette be magát egy liftbe, ahol a bent álldogáló asszony táskáját követelte.

A nő azonban - vélhetően - nem engedett az agresszív követelésnek - vesztére. Tamás ugyanis egy kés pengéjével nekiesett a nőnek, több késszúrást is ejtett rajta, majd a táskájával együtt elrohant, hátrahagyva vérbe fagyott áldozatát. A férfi olyan kegyetlenül szabdalta össze a nőt, hogy hiába érkezett ki villámgyorsan a segítség, életét már nem tudták megmenteni, és a kórházban meghalt.

December hetedikén a fiatal, a korábbi sikerén felbuzdulva ismét lecsapott, ekkor a Madzsar József utcai társasházban csapott le egy nőre: a tinigyilkos őt is többször megszúrta, értékeit elvette, majd elmenekült a helyszínről. Ő azonban szerencsésebb volt, mint az előző áldozat, ugyanis túlélte a támadást. A zsaruk a két eset után buzgó nyomozásba kezdtek, és az adatgyűjtés során meg is találták a gyilkost, akit Pócsmegyer közterületén elfogták. Kiderült, nem csupán a két asszony vére szárad a lelkén, többször is rabolt már hasonló módon, áldozatai kizárólag liftező nők voltak:

- A gyanúsított a kihallgatás során P. Tamás elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. A lakásán megtartott házkutatás során a rendőrök megtalálták a 2012. decemberében elkövetett bűncselekménykor viselt ruháját. Az őrizetbe vett terhelttel szemben a további eljárást nyereségvágyból előre kitervelten elkövetett emberölés bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztés is tett az előzetes letartóztatásának indítványozására - tájékoztat a Budapesti Rendőr-főkapitányság.  

További cikkek

Pucér

Ha nem látod, el sem hiszed, mit találtak a Google térképének böngészése közben!

Covid

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a németek elhalasztanák a spanyolok elleni meccsüket

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

magyarnemzet.hu

Izraeli nagykövet: A zsidóságot hagyják ki a kampányból!

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

Magyar kutatók találták meg a világ legkisebb szárazföldi csigáit

mindmegette.hu

Mustáros csirkeragu, ami olyan krémes és a szaftos, hogy elalélsz

vg.hu

Síbalesetben elhunyt a César-díjas francia színész

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

life.hu

Gáspár Győző végre elmondta, mit jelent a "cigány kolbász"

origo.hu

Újabb fontos szakaszához érkezett a főváros legújabb hídjának kivitelezése - videó