Aktuális

Utcára kerül a Csodák Palotája

Balajti Péter

Létrehozva: 2012.09.04.

Terv van, helyszín még nincs: szeptember 30-áig van szerződése a népszerű interaktív kiállításnak a Millenárissal. A Csodák Palotája vezetősége most gőzerővel keres másik kiállítóteret.

Szögletes kerekű autójával, drótkötélen tekerhető monociklijével, fakírágyával, tépőzárfalával és mintegy további száz interaktív játékával hét év után elköltözik a Csodák Palotája a Millenárisról.

– Lejárt a szerződésünk, így szeptember 30-áig várjuk itt a családokat, iskolai csoportokat – magyarázza röviden Mizda Katalin, a Csodák Palotája ügyvezető igazgatója, s hozzáteszi: augusztus elején tudták meg, hogy másik bérlő költözik a 2000 négyzetméteres térbe.

– Szerettük ezt a helyet, de tovább kell lépnünk. Úgy tudom, több érdeklődővel is tárgyalt a Millenáris. Jelenleg új helyszínt keresünk, s remélem, még idén a legnépszerűbb, szenzációstudományos eszközök mellett új különlegességekkel és a mostaninál is jobban felépített kiállítással rukkolhatunk elő – közölte az ügyvezető igazgató, aki sem a létszámon, sem a jegyárakon sem szeretne változtatni.

Kíváncsiak voltunk, miért kell elhagynia 2005 óta állandó helyét a Csodák Palotájának, és mi kerül a magyar állam tulajdonában lévő nonprofit kft. által üzemeltetett területre. A Millenárison az intézmény fejlesztési és üzemeltetési igazgatójához irányítottak, ám ő sem telefonos, sem e-mailes megkeresésünkre nem reagált.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek