Aktuális

Alig lehet megenni a legnagyobb burgert

Bors

Létrehozva: 2012.09.05.

Még legnagyobb húsevőknek is kihívás a 20,5 centis hatalmas hamburger, amely 3 szelet marhahús pogácsát, 6 szelet bacont, 6 szelet sajtot és sertéshúst is tartalmaz. Versenyt hirdettek egy angol étteremben, de eddig a jelentkezők 5%-a tudta csak legyűrni a hamburgert.

Még a legnagyobb húsevők is igazi kihívást találhatnak ebben a 20,5 centis hatalmas hamburgerben, amely 3 szelet marhahús pogácsát, 6 szelet bacont, 6 szelet sajtot, hagymát, salátát és sertéshúst tartalmaz és majdnem egy kiló - írta a Daily Mail brit napilap.

Tíz perc - ennyi idő áll rendelkezésére annak az éhes versenyzőnek, aki szeretné elmondhatni magáról: egyike volt azoknak, aki egy ekkora hatalmas burgert, a mellé adott krumplit és turmixot, azaz mintegy 3 ezer kalóriát ilyen rövid időn belül el tud fogyasztani. Akiknek sikerül ez a lehetetlennek látszó küldetés, azok fotóját kiteszik az versenyt hirdető étterem bárjában és felkerül a dicsőségfalra. 

- Három -négy hónapja hirdettük meg ezt a kihívást. Ez nem csak egy egyszerű show, a mi hamburgerünk tényleg a legjobb - mondta Tom Bert, a londoni étterem vezetője.

Az eddigi jelentkezők közül mindössze 5 százalék mondhatta el magáról: teljesítette a feladatot. De akadt olyan is, akinek mindössze hat percre volt szüksége a hamburger elfogyasztásához.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek