Aktuális

Dominika: Obama nem lesz újra elnök

Létrehozva: 2012.08.31.

Dominika grál-, angyal- és cigánykártyából jósolt. Azt is kiolvasta lapjaiból, hogy az őszi amerikai elnökválasztást Obama elnök elbukja.

Erzsébet a lánya és az unokája magánélete miatt aggódik.– A lánya féltékeny a férje sikerére, de a szerelmük stabil. A lakáseladás rendbehozza az életüket. Unokáját kedvese állandóan gyanúsítgatja, roppant féltékeny. Emiatt hamarosan vége lesz a kapcsolatuknak.

László a párkapcsolatai után érdeklődött.– A négy évvel ezelőtti válása rosszul érintette. Ön szerelmes típus, aki vágyik egy társra. Szerelmet látok érkezni, amiből jó kapcsolat lesz. Az illető már keresi, hogyan kerülhetne a közelébe. 

Éva a férje félrelépésének a következményére volt kíváncsi.– A férje a kaland ellenére is önt szereti. A nő is csak kalandot keresett, de most már ragaszkodna hozzá. Meg fogja önt keresni, de menjen le a szintjére, és harcoljon meg
a férjéért.

Lapunk az amerikai elnökválasztás eredményét tudakolta Dominikától. – A héten hivatalosan is bejelentették, hogy a republikánusok elnökjelöltjét, Mitt Romney-t választották. Jó döntés volt, hisz ő az a személy aki ha nagy csatában is, de le fogja győzni a jelenlegi amerikai elnököt, Obamát. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek