Aktuális

Lövésünk sincs, miket eszünk

Létrehozva: 2011.07.26.

Hiába tüntetik fel a gyártók az élelmiszerek összetevőit, a többség már az emulgeálószerek feliratnál elakad. A szakember szerint nem az E betűs adalék veszélyes, hanem azok rossz kombinációja, illetve ha túl sok van belőlük egy termékben.

Mi micsoda?
Emulgeálószerek: habosítanak, hígítanak, a vizet és a zsírt megkötik.
Antioxidánsok: avasodáskésleltetők, illetve termékszín-tartósítók. Ilyen a C-vitamin és a citromsav.
Természetes aroma: 95 százalékban tartalmazza a valódi összetevőt.
Természetazonos aroma: a természetben megtalálható anyagot mesterséges körülmények között százszázalékos pontossággal újraalkotják






Balajti Péter-Csernus Fanni
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek