Aktuális

Bűnözőket kergetnek a modern boszorkányok

2009. június 22. hétfő 08:25

Szellemekkel társalognak, összekötnek szerelmeseket, rontástól szabadítanak meg, és nem utolsósorban eltűnteket kutatva már-már nyomozói munkát a látó asszonyok. A XXI. század boszorkányai köszönhetően a tevékenységüket népszerűsítő tévésorozatoknak – egyre nagyobb elismertségre tesznek szert. Időnként úgy tűnik, nem is ok nélkül.

Lilla King átküldi az itt maradtakat a fénybe

Lilla Kinghez sok fordulnak, hogy találjon meg eltűnteket, vagy küldje át a fénybe a szellemeket, akiktől üzeneteket is kap. A Borsnak már előre megmondta: a tavaly májusban eltűnt kisfiút, Dominikot lakóhelyéhez közel föld borítja, és az Emődről eltűnt Pauláról is megtalálása előtt tudta, hogy egy bokorban hever holtan.

– Legemlékezetesebb szelleműzésem során egy asszony hívott, hogy új házának kertjét beültette, de fái reggelre kicsavarva feküdtek. Kiderült, az előtte ott lakó bácsi ragaszkodott a házhoz, így próbálta elűzni őt – mondja a látó. Szerinte a szellemek akkor ragadnak itt, ha erőszakos halállal halnak. Ilyenkor segíti át őket a fénybe.
– Este kilenckor gyújtok egy fehér gyertyát, megkérem a szellemet, hogy menjen el, és Uriell arkangyalt, hogy vigye őt magával.

Gergály Judith

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet