Aktuális

Undorodik a külföldi a csülöktől és a kakasherétől

Létrehozva: 2009.03.09.

Ahány nemzet, annyiféle konyha. A különböző népek különböző ízvilágokban lelik örömüket, míg a magyar ember imádja a gyomorból készült pacalt, mind a tíz ujját megnyalja a kakasheréből készült pörkölt után, addig a külföldiek fintorogva tolják el maguktól eme specialitásainkat. Nem is csoda, hiszen egy olasz a tésztákra esküszik, egy mongol pedig semmire sem cserélné el a parázsban megforgatott mormotát.














Receptek
Kakashere és kakastaréj előkészítése:


Tejfölös-gombás kakashere

Velős palacsinta

Csülök pékné módra

Balajti Péter–Gyulai Gaál Anna–Gyarmati Gabriella
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek