Undorodik a külföldi a csülöktől és a kakasherétől

PUBLIKÁLÁS: 2009. március 09. 11:00
Ahány nemzet, annyiféle konyha. A különböző népek különböző ízvilágokban lelik örömüket, míg a magyar ember imádja a gyomorból készült pacalt, mind a tíz ujját megnyalja a kakasheréből készült pörkölt után, addig a külföldiek fintorogva tolják el maguktól eme specialitásainkat. Nem is csoda, hiszen egy olasz a tésztákra esküszik, egy mongol pedig semmire sem cserélné el a parázsban megforgatott mormotát.













Receptek
Kakashere és kakastaréj előkészítése:


Tejfölös-gombás kakashere

Velős palacsinta

Csülök pékné módra

Balajti Péter–Gyulai Gaál Anna–Gyarmati Gabriella
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.