152 adag étellel készült az anyaságra az előrelátó kismama

Hetekre előre főzött egy ausztrál kismama, mert nem akar szülés után a konyhában robotolni. Jessica két fagyasztót pakolt dugig félkész étellel.
Hetekre előre főzött egy ausztrál kismama, mert nem akar szülés után a konyhában robotolni. Jessica két fagyasztót pakolt dugig félkész étellel.

Mintha világégésre készülne, hetekre ellátta magát élelmiszerrel egy ausztrál kismama. A harmincas évei­ben járó Jessica May Magill 152 tál főételt és 228 adag nasit készített elő a szülés utáni hetekre, hogy ne akkor kelljen gályáznia.

Jessica nem akar a konyhában robotolni a baba érkezése után, ezért egy hadseregnek elegendő ételt készített elő © YouTube/The Healthy Mummy

– Az egész napot a konyhában töltöttem, már két fa­gyasztó telt meg, a bokáim pedig a végtelenségig feldagadtak – újságolta a Daily Mailnek a Sydney-ben élő kismama, aki már három gyermeket nevel a férjével. A negyedik gyerkőc érkezésére maximálisan fel akart készülni.

© YouTube/The Healthy Mummy

Hogy kizárólag a babára koncentrálhassanak, jó előre gondoskodott a családja étkeztetéséről: sütésre vagy épp csak mikrózásra váró menük tucatjait készítette el. Húsgolyó, lencsefőzelék, vegetáriánus csili, currys csirke, sajtos tészta – csak néhány a fogások közül, amelyet a következő hetekben eszik majd a hatfősre bővülő család. Nyalánkságnak csokis, müzlis, karamellás tésztákat készített elő, amiből könnyen süthetnek sütit.

© YouTube/The Healthy Mummy

– Tapasztalatból tudom, hogy a szoptatástól nagyon megéhezek, és a gyermekeim is imádnak nassolni. Az előrelátásomnak hála nem kell majd a konyhában robotolnom, amikor nagy lesz a felfordulás, és alváshiányban fogok szenvedni – jegyezte meg elégedetten a kismama.

© YouTube/The Healthy Mummy

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors