Hozzávalók:
50 dkg olasz spagetti, 30 dkg reszelt ementáli, 10 dkg tört dió, 5 dl tej, só, bors, őrölt szerecsendió, citromlé, olaj.
A tejet forraljuk, fel majd tegyük bele az ementáli sajtot, és addig keverjük, amíg a sajt fel nem olvad. Adjuk hozzá a diót, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, majd adjunk hozzá egy kanál citromlevet is.
Közben a tésztát forrásban levő sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A végén tegyük az asztalra a kifőtt spagettit és kínáljuk mellé a sajtos diós mártást, és ne felejtsünk, el mellé még egy kis reszelt sajtot is kínálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.